Banka o çağrıya kulak verdi! İlk başvuruya özel 1.500 TL fatura iadesi yapacak!

Banka o çağrıya kulak verdi! İlk başvuruya özel 1.500 TL fatura iadesi yapacak!
Akbank online başvuruya özel fatura iade kampanyasını duyurdu. Başvuran anında 1.500 TL fatura desteğinden yararlanabilecek. Akbank 1.500 TL fatura iadesinden kimler, nasıl faydalanabilir? İşte detaylar…

Bankaların belirli dönemlerde başlattığı bütçe dostu kampanyalar ay sonunu zor getiren vatandaşlara kolaylık sunuyor. Enflasyonun ezici etkisini bir nebze olsun kırmak ve vatandaşın cebini destekleyebilmek için başlatılan kampanyalara bir yenisi daha eklendi.

Akbank'ın fatura iade kampanyası 1.500 TL'ye kadar maddi destek oluşturacak. Akbank müşterileri için duyurulan bu kampanya mobil uygulama üzerinden başvuru yapanlar için geçerli olacak. Banka şubesine gitmeye gerek kalmadan online platform üzerinden başvuru yapılabilir.

HARCARKEN KAZANDIRIYOR!

Akbank bireysel müşterilerine özel yıl içerisinde kredi kartı kullanımında gıda, kıyafet, aksesuar alımına indirim fırsatı sunarken her alışverişte chip para kazanma olanağı tanıyor. Üstelik banka müşterisi ya da emekli olan kişiler için düşük faizli ihtiyaç kredisi tanımlamaları da yapıyor. Sunduğu bu fırsatlara ek fatura desteği ile bütçeyi dengeleyici bir politika izliyor.

1.500 TL FATURA İADESİ NASIL KAZANILIR?

Akbank'ın sunduğu 1.500 TL para iadesi kampanyası için 2 Mayıs tarihinde başlayan kampanya dönemi 30 Mayıs'ta sona erecek. Mayıs ayı sonuna kadar online ortamda “Akbank'lı olmak istiyorum” adımını kullanarak görüntülü görüşme yolu ile hesap oluşturanlar 1.500 TL ödemeden faydalanacak.

AKBANK İLE 1.500 TL FATURA İADE KAMPANYA BAŞVURUSU

Hesap açılışı gerçekleştikten sonra belirli süreler içerisinde Akbank kredi kartı üzerinden ya da vadesiz mevduat hesabı aracılığı ile otomatik fatura ödeme talimatı verilebilir. Akbank fatura ödeme talimatı ile her ay 300 TL geri ödemeden faydalanabiliyor.

Kampanya dönemi boyunca 5 aylık sürede 1.500 TL'ye kadar iade alınıyor. Ödeme talimatı verdikten sonra ilk faturanın ödenmesinin ardından takip eden ayın ilk günü 300 TL iade hesaba yansıtılır. O ay içerisinde en fazla 300 TL iade uygulanabilir.

AKBANK İLE 1.500 TL FATURA İADE KAMPANYA DETAYI

Yalnızca Akbank'lı müşteriye özel sunulan bu kampanya ilk kez mobil uygulama üzerinden görüntülü görüşme yolu ile Akbank'lı olacak müşteriler için geçerlidir. Her müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla 1.500 TL fatura iadesinden yararlanabilir. Konu üzerine daha detaylı bilgi alabilmek için Akbank müşteri hizmetleri hattı 444 2 525 operatörünü arayarak görüşme başlatabilir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.