İnternet alışverişlerine 300 TL indirim uygulanacak! Denizbank duyurdu! Sadece bu işlemleri yapmak yetiyor…

İnternet alışverişlerine 300 TL indirim uygulanacak! Denizbank duyurdu! Sadece bu işlemleri yapmak yetiyor…
Denizbank, ilgili kartlar ile yapılan harcamalara özel 3 ay boyunca 300 TL’ye varan indirim fırsatı sunuyor. Başvuru işlemlerini yapanların anında yararlanacakları kampanyanın detayları belli oldu!

Türkiye’de her geçen gün artan hayat pahalılığı ve enflasyon gibi etkenler nedeniyle vatandaşların alım gücü de bir hayli düştü. Bir yandan ihtiyaç sahibi pek çok vatandaş için devlet destekleri ödenmeye devam ederken, diğer yandan bankalardan da destek niteliğinde kampanyalar duyurulmaya başladı.

Denizbank kredi kartı ile yapılacak harcamalarda 3 ay boyunca 300 TL’ye varan indirim kazanma fırsatı sunuluyor. Denizbank kredi kartı başvurusu ile anında kampanyaya katılım sağlanabiliyor.

3 AY BOYUNCA 300 TL’YE VARAN İNDİRİM!

1 – 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli kampanyadan yararlanarak vatandaşların 300 TL’ye varan indirim fırsatlarından yararlanması sağlanacak. Denizbank kredi kartı ile yapılacak harcamalarda 3 ay boyunca 300 TL’ye varan indirim uygulanacak.

Ek kartlar, Business Kartlar, Net Kart ve Banka Kartı satışları kampanyaya dahil değildir. Yeni kredi kartı ile Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında internet üzerinden yapılacak alışveriş işlemlerinin azami yarısı kadar olacak şekilde ayda en çok 100 TL ve 3 ay sürede ise en çok 300 TL indirim sunulacak.

İNTERNET HARCAMLAARINA 300 TL İNDİRİM!

Sadece internet harcamaları kampanyaya dahildir. Fiziksel POS üzerinden yapılan işlemler, nakit avans işlemleri ve bonus kullanımları kampanyaya dahil değildir. En fazla 300 TL indirim kazanılabilir.  

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

MobilDeniz, ‘’denizbank.com’’, internet bankacılığı, Deizkartım, SMS ve iletişim merkezi aracılığıyla ilk bireysel Denizbank kredi kartı başvurusunda bulunan vatandaşlar kampanyadan yararlanabilmektedir. 3 ay süresince toplamda 300 TL’ye kadar kampanya kapsamında indirim kazanılabilecek.

Kampanya katılımlı olmayıp, sadece belirlenen kanallardan yapılan başvuruların ardından onaylanan kredi kartları ile otomatik olarak katılım sağlanabilmektedir. Kampanyadan yararlanmak için başvuru yapılan tarihte, mevcutta açık statülü Denizbank bireysel kredi kartlarından herhangi birine sahip olunmaması gerekiyor. 1 Mayıs tarihi itibariyle kartını kapatıp, yeni kart alınması durumunda da kampanyaya katılım sağlanabmaz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.