Nakit ihtiyacı olanlara karşılıksız 1.000 TL! Garanti BBVA resmen açıkladı! Son 4 gün…

Nakit ihtiyacı olanlara karşılıksız 1.000 TL! Garanti BBVA resmen açıkladı! Son 4 gün…
Garanti BBVA yakınını davet et kazan kampanyasını duyurdu. Kampanya dönemi boyunca her davet için toplamda 1000 TL'ye kadar bonus kazandırıyor. İşte detaylar…

Bankaların belirli dönemlerde başlattığı kampanyalar bireysel müşteri kitlesine hitap edecek yeniliklerden oluşuyor. Bütçeyi destekleyici kampanyalara bir yenisi daha eklendi. Garanti BBVA müşteri hesabı bulunanlar 12 Mayıs tarihine kadar sunulan faydadan yararlanabilecek. Yakınlarını mobil uygulama üzerinden müşteri olmaya davet edene 1000 TL'ye kadar bonus kazandıracak.

POTANSİYEL MÜŞTERİ NASIL DAVET EDİLİR?

Garanti BBVA’lı olmayan yakınını Bonus Kredi Kart ya da Para Kart sahibi olan müşteri bankaya davet edebilir. Bunun için uygulama üzerinden şu adımları tek tek gerçekleştirmelidir:

  • Garanti BBVA Mobil uygulamasına giriş yapılır.
  • “Profil” alanına gelinir.
  • “Ayarlar” kategorisi altında yer alan “Arkadaşını davet et” butonuna tıklanır.
  • Bu kısımda davet edilecek yakın ile kod paylaşılır.

KAMPANYAYA KİMLER DAVET EDİLEBİLİR?

Davet Et Kazan kampanyası kapsamında 18 yaş ve üzerinde bireysel müşteri potansiyeli taşıyan herkes davet edilebilir. Davet süreci kampanyası boyunca mobil uygulama üzerinden her davet kodu paylaşımı için 250 TL toplamda 1000 TL'ye kadar bonus ödülü kazanılır.

Promosyon kodunu alan potansiyel müşteri Garanti BBVA Mobil uygulamasını cep telefonuna indirir. “Profil ve Ayarlar” kategorisi altında yer alan “Promosyon Kodu Giriş” adımını kullanarak kayıt işlemini tamamlar.

GARANTİ BBVA İLE 1000 TL NASIL KAZANILIR?

Banka tarafından ödülü kazanmak isteyen kişinin Garanti BBVA Mobil uygulama üzerinden “Müşteri olmak istiyorum” adımını tamamlaması yeterlidir. Kazanılan bonuslar 31 Mart tarihine kadar hesaba yüklenir. 30 Nisan tarihine kadar kullanılabilir.

1000 TL ÖDÜL KAZANDIRAN KAMPANYA DETAYLARI

Davet edilen her müşteri kampanya şartlarını yerine getirdiğinde davet eden kişi olarak katılım sağlayabilir. Kazanılan promosyon kodu farklı kampanyalarla birleştirilerek kullanılamaz. Garanti BBVA Mobil uygulama üzerinden müşteri hesabı oluşturanlar sadece faydadan yararlanabiliyor.

Farkında olmadan müşteri olma süreci yarım kalan ve banka yolu ile tamamlayan kişiler sunulan ödülden yararlanamaz. Garanti BBVA sunmuş olduğu kampanya üzerinde değişiklik yapabilir ya da kampanya dönemi boyunca ek belge talep edebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.