Ziraat Bankası’ndan Ramazan için büyük kampanya: 300 TL BankKart lira kazanacaksınız!

Ziraat Bankası’ndan Ramazan için büyük kampanya: 300 TL BankKart lira kazanacaksınız!
Bankaların duyurduğu kampanya ve indirim haberleri, pek çok vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Bu kampanyalardan biri de Ziraat Bankası’ndan geldi! Ziraat Bankası, Ramazan için büyük bir kampanyaya imza attı, buna göre BankKart ile tam 300 lira kazanabilirsiniz! İşte detaylar...

Türkiye’deki pek çok banka, yaptığı kampanya ve indirimlerle müşterilerinin yüzünü güldürüyor. Bankaların girdiği kampanya yarışında en çok müşteriler kazançlı çıkıyor! Özellikle Ramazan ayının gelmesiyle, bankalar kampanyalarına hız verdi. Ramazan ayı indirimleri ve kampanyaları bekleyen vatandaşlar, bankaların yeni duyurularıyla bayramı erken getirdi!

Bankaların yeni kampanyalarına bir yenisi de Ziraat Bankası’ndan geldi. Ziraat Bankası, Ramazan ayına özel büyük bir karara imza attı. Ziraat bankası Ramazan kampanyası, BankKart aracılığıyla müşterilerin 300 TL hediye kazanmasını sağlıyor. Ziraat Bankası Ramazan kampanyası detayları, tek tek açıklandı!

BANKKART İLE YAPACAĞINIZ RAMAZAN ALIŞVERİŞLERİNDE 300 TL HEDİYE!

Ziraat Bankası Ramazan kampanyası, Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu. Yapılan duyuruya göre Ziraat Bankası, BankKart ile yapılacak olan Ramazan alışverişlerinde 300 TL hediye veriyor. BankKart ile anlaşmalı olan market, bakkal, şarküteri, kasap ve manavlardan yapılacak olan her 300 TL üzeri alışveriş için 30 TL ve toplamda da 300 TL verilecek.

Ziraat Bankası Ramazan kampanyası 17 Mart – 30 Nisan arasında geçerli olacak. Ramazan ayının yaklaşmasıyla alışverişlere hız veren vatandaşlar, mutfakta çalışmalara başlamadan önce Ziraat Bankası’nın kampanyasına akın ettiler.

ZİRAAT BANKASI RAMAZAN KAMPANYASI 2023 NASIL BAŞVURULUR?

Ziraat Bankası’nın açıkladığı Ramaza kampanyasından faydalanmak için iki yol izleyebilirsiniz. Öncelikle RAMAZAN yazık 4757’ye mesaj attığınız takdirde kampanyaya katılım sağlamış olursunuz. İkinci olarak ise BankKart Mobil uygulamasını tercih edebilirsiniz. BankKart Mobil uygulamasında ilgili ekrandan kolaylıkla başvuru gerçekleştirilebilir.

BankKart Ramazan kampanyası, yalnızca BankKart anlaşması olan iş yerleri için geçerlidir. İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde hediye TL’den faydalanamazsınız. Anlaşmalı iş yerlerinde BankKart POS’undan yapacağınız ödemelerde toplam 300 TL kazanabilirsiniz. Kampanya tek deferde 30 TL ve toplamda 300 TL hediye verir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.