Gram Altın ve Ons Altın Fiyatları Ne Kadar Oldu? İslam Memiş Altının Son Durumunu Paylaştı!

Gram Altın ve Ons Altın Fiyatları Ne Kadar Oldu? İslam Memiş Altının Son Durumunu Paylaştı!
Yeni haftanın başlaması ve piyasaların açılması ile altın yatırımcıları, altının fiyatlarını araştırmaya başladı. Gram altın ve ons altın fiyatları ise, en çok araştırılan konular arasında yer aldı. İşte detaylar...

Yeni haftanın başlaması ve piyasaların tekrar açılması ile altın yatırımcıları, altının fiyatlarını araştırmaya başladı. Gram altın ve ons altın fiyatları, altın yatırımcıları tarafından en çok araştırılan konular arasında yer aldı. Konu ile ilgili olarak yatırımcılar 20 Şubat 2023 altın fiyatları ve uzmanların görüşlerini araştırıyor. 

Altın piyasasına dair gelişmeleri kaleme alan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İsmail Memiş, altının son durumuna dair konuları aktardı. Altın ile ilgili önemli detaylara yer verdiği yazısında uzman isim, altın yatırımcılarının sorularına da yanıt verdi.

ONS ALTININ YÜKSELMESİ BEKLENİYOR

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İsmail Memiş, 1,841 dolar seviyesinde kapanış yapan ons altın da 1,820 dolar seviyesinden tepki alımlarının geldiğini ifade etti ve şu açıklamalarda bulundu; ‘’Bu hafta yükselişini bin 865 dolar seviyesine kadar sürdürmesini bekliyorum. Ancak oradan tekrar gerileme olabilir. Bin 828-bin 865 dolar aralığını takip edeceğim.’’ Gram altının hafta kapanışında ekranlarda 1,116 lira iken, serbest piyasada 1,1140 lira seviyesinde olduğunun da altını çizen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İsmail Memiş, gram altın için ise, şu ifadelere yazısında yer verdi; ‘’Ekran ile serbest piyasalar arasında farklılığın devam edeceğini, bankaların makas aralığının açık kalmayı sürdüreceğini bilmeniz gerek. Özellikle altın ve gümüşün gram fiyatlarındaki makas aralığı daha çok açılıyor. Ekranlardaki fiyata aldanan yine dikkat etmeli!’’

PİYASALARDAKİ SON FİYATLAR

Piyasaların açılmasının ardından güncel verilere göre; 14 ayar altının alış fiyatı 628.05, satış fiyatı ise, 755,89, 22 ayar altının alış fiyatı 1.034,84 satış fiyatı ise, 1.102,22, gram altının alış fiyatı 1,133,68, satış fiyatı ise, 1.147,87, çeyrek altının alış fiyatı 1.857, satış fiyatı ise, 1.876, eski çeyrek altının alış fiyatı 1.846 ve satış fiyatı ise, 1.875 olarak açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.