Nakde sıkışanlar için TEB’ten atak gecikmedi! Kredi faizleri düştü, vadeler uzadı! Üstelik geri ödemelerde artık o yöntem geçerli…

Nakde sıkışanlar için TEB’ten atak gecikmedi! Kredi faizleri düştü, vadeler uzadı! Üstelik geri ödemelerde artık o yöntem geçerli…
İhtiyaç kredisi kampanyaları ile dikkat çeken TEB, 2023 yılının ilk ayında düzenlediği bir kampanya kapsamında faiz oranlarını adeta dibe çekti. İşte TEB ihtiyaç kredisi güncel faiz oranı…

Banka müşterilerini memnun edebilmek adına pek çok kampanyanın düzenlendiği bankacılık sektöründe kampanyalar bankalar arasında rekabet alanı haline gelirken; vatandaşlar da banka seçerken bu kampanyaların avantajlarını karşılaştırır hale geldi. Tüm bunlar, kampanyaların artmasını sağlarken; özellikle nakde ihtiyacı olan vatandaşlar için bankaların sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyaları dikkat çekmeye başladı.

2022 yılını indirimli ihtiyaç kredisi faiz oranları ile kapatan TEB, 2023 yılını da aynı avantaj ile açtı. Ocak ayında geçerli olan bir kampanya düzenlemiş olan TEB, yeni kampanyası kapsamında müşterilerinin nakit ihtiyacı için son derece avantajlı bir faiz oranı belirledi. Bu kapsamda güncel faiz oranını duyuran TEB, aynı zamanda uzun vade ve geri ödeme avantajları da sunmaya başladı.

TEB’İN HOŞ GELDİN FAİZİ PİYASANIN ALTINDA

Bir süredir yüksek piyasa faizleri vatandaşların kredi çekmesini zor hale getirmişti. Bu kapsamda yeni müşterilerine özel olarak bir kampanya düzenlemiş olan TEB, yeni banka müşterilerinin yararlanacağı ‘TEB Hoş Geldin Faizli Kredi Kampanyası’ kapsamındaki avantajlarını geçtiğimiz ay sunmaya başladı. Bu ay da devam eden bu kredi kapsamında TEB’in ihtiyaç kredisi faiz oranı düştü.

Yeni ihtiyaç kredisi faiz oranı hakkında bilgi veren TEB, sadece kampanya kapsamında olan yeni müşterilerinin yararlanabileceği faiz oranını yüzde 1,64 olarak açıkladı. Bu kapsamda 36 ay vade sunan TEB, geri ödemelere ilişkin de bir açıklama gerçekleştirdi.

TEB’İN KAMPANYALI KREDİSİNDE GERİ ÖDEME ERTELEME AVANTAJI VAR

Yeni kampanyası kapsamında kredi tutarına göre değişmek kaydıyla 36 ay vadeye kadar aylık yüzde 1,64’ten başlayan faiz oranı sağlayan TEB, geri ödeme planlarını esnetti. Geri ödemeleri kişiye özel ayarlayabilen TEB, asıl avantajını ise sona sakladı.

Kredide 3 aya kadar erteleme imkanı sunan TEB, ertelenen kredilerin ödeme planlarında ilk taksit olarak görünen kalem erteleme faizinden eklemeler yapacağının altını çizdi. Öte yandan TEB, ertelenen ayların toplam vadeden düşüleceğini de hatırlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.