Yeni Akbank müşterileri Teknosa’da 500 TL indirim kazanacak! Kampanya koşulları açıklandı

Yeni Akbank müşterileri Teknosa’da 500 TL indirim kazanacak! Kampanya koşulları açıklandı
Akbank yeni müşterilerine özel başlattığı alışveriş kampanyasının detaylarını duyurdu. İlk kez Akbank’lı olanlar Teknosa’da yapacakları 2 bin TL harcamaya 500 TL indirim kodu kazanacaklar…

Türkiye bankacılık sektöründe adından sık sık söz ettiren özel bankalardan Akbank yine tüm dikkatleri üzerine çeken bir kampanyaya imza attı. Akbank’ın müşteri memnuniyeti odaklı kampanyaları sayesinde Akbank’lılar harcama yaparken kazanmaya devam ediyor. Bu sefer teknoloji meraklıları için cazip fırsatlar duyuran banka 500 TL indirim kuponu dağıtıyor. Milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi bulunan Akbank, Teknosa ile işbirliğinde yaptığı kampanyayı duyurdu.

Akbank ve Teknosa’dan İndirim Kampanyası

Akbank’ın kurumsal internet sitesinde yer alan duyuruya göre ilk kez Akbank’lı olanlar 500 TL indirim kazanacak. Bu kampanyadan faydalanmak için Akbank Mobil’den ilk kez banka müşterisi olanların “1008TEKNOSA500” davet kodu ile 500 TL indirim fırsatı elde edebilecek. Geniş bir müşteri kitlesine sahip olan bankanın duyurusu sosyal medyada da geniş yankı buldu. Bu kapsamda “1008TEKNOSA500” davet kodu ile Akbank Mobil uygulamasından bankada hesap açanlara Teknosa’dan yapacakları 2 bin TL’lik harcama için 500 TL indirim yapılacak.

Akbank 500 TL İndirim Kampanyasının Detayları

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından Akbank müşterilerine harcama yaparken kazandırmaya devam ediyor. Bankanın duyurusuna göre “1008TEKNOSA500” davet kodu ile Akbank Mobil uygulamadan ilk kez Akbanklı olan müşteriler, elde edecekleri indirim kodlarını Teknosa mağazalarında kullanacak. Teknosa’nın online mağazası dahil tüm şubelerinde 2 bin TL ve üzeri alışveriş yapan Akbank’lılar 500 TL indirim kazanacak.

Akbank 500 TL İndirim Kampanyasının Şartları

Bu kampanyadan sadece davet kodunu kullanarak hesap açan yeni Akbank’lılar yararlanabilecek. Kampanya şartlarına göre her müşteri sadece 1 kere 500 TL indirim alabilecek. Kampanyadan kazanılan Teknosa indirim kodu, müşterinin davet kodu ile Akbank’lı olma sürecinin tamamladıktan sonra SMS ile müşteriye gönderilecek. Bu indirim kodlarının kullanılması için akifleştirilmesi gerekecek. Kodu aktif hale getirmek için TKNS yazıp boşluk bırakıp kodu yazarak 7889’a kısa mesaj göndermek yeterli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.