Anında 10.000 TL’yi cebinize koyun! Ayda sadece 395 TL ödeyin! Bu fırsat bir daha kolay kolay gelmez!

Anında 10.000 TL’yi cebinize koyun! Ayda sadece 395 TL ödeyin! Bu fırsat bir daha kolay kolay gelmez!
Bankaların devam eden ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında TEB’ten önemli açıklamalar geldi. Faiz oranını düşüren TEB, geri ödemelerde ek avantajlar sunmaya başladı.

Bankaların en çok talep gören kredi türleri olmaya devam eden ihtiyaç kredileri, vatandaşların nakde olan talebi arttıkça daha çok kullanılır hale gelmeye başladı. Bu talep kapsamında pek çok banka 2022 yılının son ayını ihtiyaç kredisi kampanyalarına ayırdığı gibi 2023 yılının ilk ayını da ihtiyaç kredisi kampanyasına ayırdı. Bu bankalar arasında yer alan Türk Ekonomi Bankası (TEB) yeni kampanyasını resmen duyurdu.

İhtiyaç kredisi kampanyalarını sık sık gerçekleştiren bankalardan biri olan TEB, yeni yılın ilk ayını da bu kampanyalara ayırdı. Hem CEPTETEB hem de TEB’ten çekilecek olan kredileri kampanya kapsamına alan banka, ihtiyaç kredilerinin faiz oranını yeni banka müşterilerine özel olarak düşürdüğünü duyurdu. Aynı zamanda geri ödeme avantajını artıran TEB, ödemelere erteleme olanağı getirdi.

TEB’TEN KREDİYİ BUGÜN ALAN, ÜÇ AY SONRA ÖDÜYOR

Yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası gerçekleştirmiş olan TEB, “Hoş Geldin Faizli Kredi Kampanyası” ile ilgili olarak vatandaşları bilgilendiren yazılı bir açıklama gerçekleştirdi. Bu kampanya kapsamında 36 aya varan vade olanağı sunan TEB, 50 bin TL’ye kadar olan kredilerde 36; 50 bin TL ile 100 bin TL arasındaki kredilerde 24; 100 bin TL ve üzerindeki ihtiyaç kredilerinde ise 12 ay vadelendirme yapacağını duyurdu.

Kredi kampanyası kapsamında özellikle geri ödemelerde avantajlar sağlayan TEB, kişiye özel oluşturabildiği ödeme planları arasına bir de ödeme erteleme avantajını soktu. Bu kapsamda üç aya kadar geri ödeme erteleme sağlayan TEB, kampanyası kapsamında ertelenen ayların toplam vadeden düşüleceğin bildirdi.

TEB’TEN KREDİ İNDİRİMLİ FAİZLE ALINABİLİYOR

İhtiyaç kredileri kapsamında bir kampanya gerçekleştirmiş olan TEB, bu kampanya kapsamında belirlediği başlangıç faizini de duyurdu. Faiz ve vade oranlarının müşteri özelinde findeks kredi notuna göre değişiklik gösterebileceğini hatırlatmayı ihmal etmeyen TEB, bu faiz oranını yüzde 1,64 olarak açıkladı.

Öte yandan kampanyaları kredi kapsamında örnek bir hesaplama tablosu da sunan TEB, 10 bin TL’lik kredinin 12 ay vade ile çekilmesi halinde yapılacak olan aylık ödemeyi hesapladı. Bu tutar aylık 395 TL olarak çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.