Kimlik numarası sonu fark etmiyor; Denizbank müşterisi olmak 5.000 TL ödemeyi almaya yetiyor! Tek bir şartı yerine getirmek gerekiyor! İşte şart…

Kimlik numarası sonu fark etmiyor; Denizbank müşterisi olmak 5.000 TL ödemeyi almaya yetiyor! Tek bir şartı yerine getirmek gerekiyor! İşte şart…
Denizbank’tan hem yeni hem de eski banka müşterilerini heyecanlandıracak 5.000 TL’lik promosyon ödemesi açıklaması geldi. İşte Denizbank’ın açıklamasına ilişkin detaylar…

Türkiye’de son dönemlerde sayıları hızla artmaya devam eden bankacılık sektörü kampanyaları kapsamında banka müşterilerinin edindiği avantajlar da artmaya başladı. Bu kapsamda bankadan yaptıkları hemen hemen her işlemden promosyon ödemeler kazanmaya başlamış olan vatandaşlar, banka kartı ile yaptıkları alışverişlerden ise indirim ve banka puanı kazanır hale geldi. Bankaların sunduğu kazançlı kampanyalardan biri de Denizbank tarafından duyuruldu.

Yeni yılda müşterilerine çeşitli fırsatlar sunmaya devam eden Denizbank, bu fırsatlar arasına eklediği 5.000 TL’lik nakit desteği kampanyasına ilişkin bilgi verdi. Bu destekten hem müşterilerini hem de yeni müşterileri olacak olan vatandaşları yararlandırma kararı alan Denizbank, kampanyaya katılım için birtakım şartlar belirledi. Denizbank o şartlara ilişkin de bir açıklama gerçekleştirdi.

DENİZBANK’TA 5.000 TL NAKİT DESTEĞİ DÖNEMİ BAŞLADI

Bankasının müşterisi olanlar ile bankaya yeni üye olacak olan vatandaşlara 5.000 TL’ye kadar nakit desteği sunacak olan Denizbank, bireysel kredi kartı başvurusu yapan her vatandaşın bu destekten şartları sağlaması halinde yararlanabileceğinin bildirdi. 5.000 TL’ye varan nakdi taksitli nakit avans olarak veren Denizbank, konuya ilişkin gerçekleştirdiği duyuruda; “DenizBank Bireysel kredi kartınıza tanımlanacak 6 ay vadeli, 0 Faizli, 5.000 TL Taksitli Nakit Avans fırsatını kaçırmayın!” ifadelerini kullanarak, kampanyanın şartlarını ortaya koydu.

Kampanyasının 1 Ocak 2023 tarihi ile 31 Ocak 2023 tarihleri arasında geçerli olduğunu bildiren Denizbank, kampanyadan dijital kanalları ve ATM’den kredi kartı başvurusu yapan müşterilerinin 1 kereliğe mahsus olmak üzere yararlanabileceğini bildirdi. Kampanyadan yararlanabilmek için, başvuru yapıldığı tarihte, mevcutta açık statülü bireysel kredi kartı olmamasını şart koşan Denizbank, kampanya dönemi için kartını kapatanların da kampanyadan yararlanamayacağının altını çizdi.

5.000 TL DESTEK 15 ŞUBAT’A KADAR KULLANILABİLİYOR

Denizbank, taksitli nakit avanstan yüzde sıfır faiz ile yararlanabilecek olan müşterilerinin bireysel kredi kartı onaylanan banka müşterileri olduğunu da duyurdu. Bu kapsamda onaydan 2 iş günü sonrasında taksitli nakit avansı tanımlayan Denizbank, taksitli nakit avansın son kullanım tarihini ise 15 Şubat 2023 olarak açıkladı.

Onaylanan kart limitine göre, 250 TL ile 5.000 TL arasında taksitli nakit avans kullanımı yapılabileceğini bildiren Denizbank, taksitli nakit avans kullanımı için kredi kartının fiziken teslim alınmasını şart koştu. Öte yandan Denizbank; ek kartlar, business kartlar, Net Kart ve banka kartı başvurularının kampanyadan yararlanamayacağını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.