O banka 5.000 TL’lik hediyeyi hazır etti, müşterilerini bekliyor! Sadece kredi kartı başvurusu yapmak gerekiyor!

O banka 5.000 TL’lik hediyeyi hazır etti, müşterilerini bekliyor! Sadece kredi kartı başvurusu yapmak gerekiyor!
Bankaların kampanyaları vatandaşlara kazandırmaya devam ediyor. Bu kampanyalardan biri ise 5.000 TL nakit desteği sunuyor. İşte o kampanya ve detayları…

Bankaların düzenlediği kampanyalar, özellikle artan yaşam maliyeti sonrası vatandaşların banka seçerken önceliği haline geldi. Hangi bankada hangi kampanya olduğunu merak eden vatandaşlar, bu kampanyaları kıyaslayarak banka seçmeye başladı. Pek çok kampanya düzenleyen bankalar ise, kampanyalarını her geçen gün artırır hale geldi. O bankalar arasına yeni kampanyası ile Denizbank da eklendi.

Yeni bir kampanya düzenlemiş olan Denizbank, kredi kartı başvurusunda bulunan vatandaşlarının nakit ihtiyacını karşılamak için harekete geçti. 2023 yılında da kazandıran kampanyalarına devam eden Denizbank, şartları yerine getiren müşterilerine 5.000 TL’ye varan nakit desteği sunacağını bildirdi. Öte yandan Denizbank, kampanya kapsamındaki şartlarını ve bu kampanya için belirlediği birtakım kuralları da açıkladı.

DENİZBANK, İLK KREDİ KARTI BAŞVURUSUNA 5.000 TL VERİYOR

Yeni kampanyasına ilişkin yazılı bir şekilde duyuru gerçekleştirmiş olan Denizbank, 01 Ocak 2023 tarihi ile 31 Ocak 2023 tarihleri arasında Denizbank internet bankacılığı, MobilDeniz, Denizkartım, ATM ve SMS aracılığıyla ilk bireysel kredi kartı başvurusu yapacak olan müşterilerine yüzde 0 faiz ile 5.000 TL’ye kadar taksitli avans desteği vereceğini duyurdu. Her müşterisinin kampanyadan yararlanmasına bir kez izin veren Denizbank, kampanyanın diğer şartlarını da duyurdu.

Kampanyadan yararlanabilmek için, başvuru yapıldığı tarihte, mevcutta açık statülü DenizBank bireysel kredi kartlarından herhangi birine sahip olunmamasını şart koşan Denizbank, kampanya döneminde kartını kapatıp, yeni kart alınması durumunda da kampanyaya dahil olunmayacağını hatırlattı. Öte yandan Denizbank, bireysel kredi kartına tanımlanacak olan açansın 15 Şub at 2023 tarihine kadar kullanılabileceğini bildirdi.

GERİ ÖDEMELERDE AZAMİ VADE OLARAK 6 AY VERİLİYOR

Bireysel kredi kartı onayı alan müşterilerine onaydan sonraki 2 iş günü içerisinde tanımlamayı gerçekleştiren Denizbank, kredi kartının kullanılabilir limitinin yeterli olması durumunda avansın kullanılabileceğini belirtti. Onaylanan kart limitine göre, 250 TL ile 5.000 TL arasında taksitli nakit avans kullanımı yaptıracağını ifade eden Denizbank, taksit sayısını ise azami 6 ay olarak ilan etti.

Taksitli nakit avansa ait taksitlerin kredi kartı hesap özetinde yer alacağını bildiren Denizbank, avansın kullanılması için kartın fiziken teslim alınmasını da şart koştu. Öte yandan Denizbank, ek kartlar, business kartlar, net kart ve banka kartı başvurularının kampanya kapsamında olmadığını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.