Uğur Ailesi'nin mutlu günü...Bol Şahitli Düğün

Uğur Ailesi'nin mutlu günü...Bol Şahitli Düğün
Gaziantepli Necla - Fikret Uğur’un yakışıklı oğulları Mustafa ile Mehtap - Mustafa Uğur’un güzel kızları Neslihan mutluluğa evet dedi. Burç Parkta yapılan düğünde geniş katılım oldu.

ONLAR ERDİ MURADINA

Nikah memuru nikah cüzdanını iki cihan saadeti dileyerek gelin hanıma takdim etti. Bekarlığa nokta koyan Neslihan ve Mustafa çiftinin nikah şahitliklerini TİM Yönetim Kurulu Üyesi Kaplan Kardeşler Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan, GAİB Halı İhracatçılar Birliği Başkanı, Özkaplan Halı sahibi Zeynel Abidin Kaplan, Milat Halı Yönetim Kurulu Başkanı Halil Kaplan, Terlemez İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Memik Terlemez, AK Parti Şehitkamil eski ilçe başkanı Halil Uğur, ünlü ses sanatçısı Mustafa Uğur yaptı.


KATILIM GENİŞ OLDU

Nikah ve düğün törenine çok sayıda siyasi, STK Başkanları, siyasetin renkli yüzleri, İş dünyasının tanıdık simaları ve Uğur ailelerinin eş dost ve akrabaları katıldı.


MUSTAFA UĞUR COŞTURDU

Düğünde sahne alan Gaziantepli ünlü sanatçı Mustafa Uğur sevgi gösterileri ile karşılanırken, gece boyunca bir birinden güzel eserlerini seslendirdi. Hareketli şarkılar eşliğinde halay çeken katılımcılar gece boyunca doyasıya eğlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.