Komedi Dünyasında Gergin Dakikalar: Yılmaz, Kaya'ya Sahne Üstünden, Gökbakar İse Instagram'dan Yüklendi!

Komedi Dünyasında Gergin Dakikalar: Yılmaz, Kaya'ya Sahne Üstünden, Gökbakar İse Instagram'dan Yüklendi!
Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın yeni gösterisi CMXXIV ile sahneye dönüşü, Hasan Can Kaya'ya atıfta bulunmasıyla dikkatleri üzerine çekti.


Sahne esnasında, bazı seyircilerin Gebze'den geldiğini belirten Yılmaz, Kaya'ya gönderme yaparak, onun gösterilerinin ertelendiğini ve küfürlü konuşma tarzını eleştirdi. Yılmaz, mizahi bir dille "O böyle konuşuyor ya; 'Naber a., iyi sen a.', siz de Gebze'den gelin tamam mı a.?" ifadelerini kullandı.

"İZLEDİM AMA OLMAMIŞ"

Son zamanlarda yaşadığı bir sakatlık nedeniyle omuzu kırılan ve ameliyat olan komedyen Hasan Can Kaya ise, Yılmaz'ın gösterisindeki göndermeye cevap verdi. Kaya, gösteriyi izlediğini ancak beklentilerini karşılamadığını belirtti ve Yılmaz'a 'veteran komedyenler liginden' olarak atıfta bulunarak, "İzledim ama olmamış tam. Meseleyi yanlış anlamış. Yapamamış yani ama yine de çabasını takdir ettim." yorumunu yaptı.


Ayrıca, Kaya, Yılmaz'a hitaben, "Çalışmalarının devamını diliyorum. Son yılların en çok izlenen işlerini onun da izlemesini de takdir ettim" ifadelerini ekleyerek yanıtını noktaladı.

ŞAHAN GÖKBAKAR'DA TARTIŞMAYA KATILDI

Bu polemik, sadece iki komedyen arasında kalmadı. Şahan Gökbakar da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla konuya dahil oldu. Gökbakar, Hasan Can Kaya'nın 'Konuşanlar' programını izlerken çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak, Kaya'yı takdir eder bir not ekledi ve dolaylı yoldan tarafını belirtti. Gökbakar'ın bu paylaşımı, komedi dünyasındaki bu üçlü gerginliğe yeni bir boyut kazandırdı.

Kaynak:Cumhur Dülek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.