Valentino, 2024 İlkbahar/Yaz Haute Couture Koleksiyonunu Tanıttı

Ünlü moda evi Valentino, 2024 İlkbahar/Yaz Haute Couture koleksiyonunu modaseverlerin beğenisine sundu.

Pierpaolo Piccioli'nin yaratıcı direktörlüğünde oluşturulan bu benzersiz koleksiyon "Le Salon" adı altında moda dünyasına tanıtıldı. Valentino'nun özgün ve zarif çizgilerini yansıtan koleksiyon, Paris Haute Couture Moda Haftası'nın en dikkat çeken defilelerinden biri oldu.

Koleksiyonun tanıtımı sırasında, klasik müzik dünyasının seçkin eserleri eşliğinde modeller tasarımları sergilediler. Puccini'nin "Un Bel Di", Verdi'nin "Chorus of the Hebrew Slaves" ve Purcell'ın "Dido's Lament" parçaları, gösteriye estetik bir hava katarken, izleyicilere görsel bir şölen sunuldu.

Valentino'nun 2024 İlkbahar/Yaz Haute Couture koleksiyonu, markanın lüks ve sofistikasyonla özdeşleşen tarzını ön plana çıkartarak, moda dünyasına yön veren tasarımlarla dolu bir sezon vaat ediyor. Valentino, kendine has tasarım dili ve yenilikçi yaklaşımıyla haute couture alanındaki yerini bir kez daha sağlamlaştırırken, modanın kalbi Paris'te estetik ve zarafeti bir araya getirerek moda tutkunlarına unutulmaz anlar yaşattı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.