Benzine Zam Geliyor! 6 Temmuz Çarşamba gününden itibaren benzine 96 kuruş zam bekleniyor... Gaziantep'te 5 Temmuz Salı 2022 güncel akaryakıt fiyatları ne kadar oldu?

Benzine Zam Geliyor! 6 Temmuz Çarşamba gününden itibaren benzine 96 kuruş zam bekleniyor... Gaziantep'te 5 Temmuz Salı 2022 güncel akaryakıt fiyatları ne kadar oldu?
Son dakika habere göre 6 Temmuz Çarşamba gününden itibaren benzine 96 kuruş zam beklendiği öğrenildi. Gaziantep'te güncel akaryakıt fiyatları ne kadar oldu...

30 lira olan motorin litre fiyatı 3,34 lira gerilemişti. Motorine üst üste gelen indirimlerin ardından benzinde 2,13 ve LPG'de ise 1,71 lira indirim gelmişti. Vatandaşlar indirimlerin devam etmesini beklerken benzin fiyatları için kötü bir haber geldi. Son dakika haberine göre 6 Temmuz Çarşamba gününden itibaren benzine 96 kuruş zam beklendiği öğrenildi.

Güncel akaryakıt fiyatları ise şu şekilde:

GAZİANTEP

Motorin litre fiyatı 26,92 liradan satılıyor.

Benzinin litresi ise ortalama 25,46 liradan satılıyor.

LPG litre fiyatı indirimin 10,40 liradan satılıyor.

İSTANBUL

Motorin litre fiyatı 26,69 liradan satılıyor.

Benzinin litresi ise ortalama 25,20 liradan satılıyor.

LPG litre fiyatı indirimin 10,70 liradan satılıyor.

SON DAKİKA: BENZİNE 96 KURUŞLUK ZAM GELİYOR


NTV'nin aktardığı bilgiye göre benzin fiyatlarında yeniden güncelleme yapılacak. İstanbul'da 25,20 TL'den satılan benzinin litre fiyatına 96 kuruş zam geleceği ifade edildi. Zam bu geceden sonra geçerli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.