Gaziantep’te Dev Akaryakıt İhalesi! Hangi Dev Firmalar Yarışıyor! İşte O Liste
100 MİLYON BEDEL, 400 MİLYONU AŞTI
Yaklaşık 2 bin metrekarelik akaryakıt istasyonu için belirlenen muhammen bedel 100 milyon TL oldu. Ancak ihalede rekabet arttı, teklifler kısa sürede yükseldi. En yüksek teklif 271 milyon TL ile Asri Yapı’dan gelirken, açık artırmada rakam 400 milyon TL’yi geçti.
Akaryakıt Yeri İhalesinde İnanılmaz Rakam…
İhalede en yüksek teklif 271 milyon ile Asri Yapı’dan geldi. Açık artırmada ise fiyat 450 milyonu geçti.
Açık artırmada Özbay Kuruyemiş ile Mustafa Dalgıç sona kalan 2 firma oldu. İki firma arasında kıran kırana çekişme yaşandı. İhale sonucunda en yüksek teklifi 453 milyon 250 bin TL Özbay Kuruyemiş verdi.
29 FİRMA YARIŞA GİRDİ
Gaziantep’in önde gelen iş insanları ve firmalarının şartname alarak katıldığı ihaleye 29 firma dahil oldu. Katılımcılar arasında hem inşaat hem enerji hem de ticaret sektöründen önemli isimler yer aldı.
İHALEYE KATILAN FİRMALAR
İhaleye katılan firmalardan bazıları:
Özbay Kuruyemiş
Premium Sof Terlik
Safa İthalat
Sağlam Plaza Otomotiv
Lara Beton
Alparslan Traktör
Göktuğ Yatırım
CYS Yapı
Ekol Enerji
MRF Group
Yılda Petrol
Yener Enerji
Saydık Yol Yapı
Güngör Elektrik
Asri Yapı
Evyapan
Gökhanbey Gayrimenkul
İhale sonucunda kimin istasyonu alacağı merakla bekleniyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.