Gaziantep’te Düğün Sezonu Başladı: Sahte Altına Karşı Dikkat Uyarısı

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Gaziantep’te de düğün hazırlıkları hız kazandı.
Gaziantep’te Düğün Sezonu Başladı: Sahte Altına Karşı Dikkat Uyarısı

Bu dönemde altın alışverişinde artış yaşanırken, kuyumcular sahte altına karşı vatandaşları uyarıyor. Özellikle düğün, nişan ve evlilik tekliflerinin yoğunlaşmasıyla birlikte altına olan talep büyük ölçüde yükseldi.

Gaziantep’te kuyumcular, düğün sezonuna özel yeni ve göz alıcı takı modelleriyle vitrini donatırken, özellikle gelinlerin takacağı bilezik, kolye, küpe gibi setler ile yatırım amaçlı çeyrek, yarım, tam ve gram altınlar yoğun ilgi görüyor. Tektaş yüzük ve alyanslar da bu dönemde en çok tercih edilen ürünler arasında.

Ancak kuyumcular, sahte altın piyasasında artış yaşandığını belirterek, alıcıların özellikle güvendikleri, belgeli ve tanınmış satış noktalarından alışveriş yapmaları konusunda uyarıyor. Sahte altının hem maddi zarar hem de manevi mağduriyetlere yol açabileceğine dikkat çekiliyor.

Gaziantep’te düğün alışverişi yapanlar, kuyumcuların bu uyarılarına kulak vererek, sahte ürünlere karşı tedbirli olmaları öneriliyor. Düğün sezonunun hareketlendirdiği kentte, doğru altın seçimi hem ekonomik açıdan hem de özel günlerin güzelliği için büyük önem taşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.