Gaziantep Esnafına Müjde! Kuzeyşehir BUSEM-2 Bölgesinde Modern İşyerleri İçin Başvurular Başladı

Gaziantep Esnafına Müjde! Kuzeyşehir BUSEM-2 Bölgesinde Modern İşyerleri İçin Başvurular Başladı
Gaziantep’te sanayi esnafı için büyük bir fırsat doğuyor. KÜSGET Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Kemal Güneş, Kuzeyşehir BUSEM-2 bölgesinde inşa edilecek modern işyerleri için başvuru sürecinin başladığını duyurdu.

Güneş, işyerlerinin 120 m² ile 190 m² arasında değişen büyüklükte olacağını ve son derece modern, kullanışlı bir şekilde inşa edileceğini belirtti.

Yeni Sanayi Sitesi, Gelişen Bölgelerdeki İhtiyacı Karşılayacak

Güneş, bölgedeki hızla artan işyeri ihtiyacını karşılamak amacıyla başlatılan bu projeyle ilgili şu açıklamayı yaptı: "Kuzeyşehir BUSEM-2 bölgesinde, 120 m² ile 190 m² arasında değişen işyerleri inşa edilmek üzere gerekli arsa ihale yolu ile satın alınmıştır. Bu yeni sanayi sitesi projesi; Organize Sanayi Bölgesi, Kuzeyşehir Konutları ve Beykent Bölgesi gibi hızla büyüyen alanlara doğrudan hitap edecek şekilde konumlandırılmıştır."

Başvuruların kooperatif idare binasında alınmaya başlandığını belirten Güneş, esnaf için hayırlı olmasını diledi. Yeni sanayi sitesinin, Gaziantep esnafına büyük kolaylık sağlayacağı ve işyeri ihtiyacını karşılamada önemli bir rol oynayacağı düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.