Şahinbey'de Hangi Emekliler 10 Bin TL Destekten Faydalanacak!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun Ramazan Ayında 40 Bin emekliye 10 Bin TL vereceğini açıklamasının ardından gözler şartlara çevrildi.
Şahinbey'de Hangi Emekliler 10 Bin TL Destekten Faydalanacak!

İlk şartın TC vatandaşı olması Şahinbey sınırları içinde ikamet etmesinin yer aldığı listede, 60 yaş ve yukarı olması şartı da aranıyor.

GELİRİN 20 BİN TL’Yİ GEÇMEMESİ GEREK

Alınan bilgiye göre 10 Bin TL’den faydalanacak vatandaşların haneye giren toplam gelirin 20 bin tl’yi geçmemesi gerekiyor. Ayrıca hamede ikamet edilen ev hariç tüm bireylere ait hiç bir tapu kaydının olmaması, hanede 2012 model ve üstü binek, iş makinesi, ticari araç kaydının bulunmaması, 60 yaş ve üzeri emekli, yaşlılık, dul ve engelli aylığı ile geçimini sağlaması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum