Gaziantep Sanayisi Bu İhaleyi Konuşuyor: 'Erdemsoft Milyon Dolarlık İhaleyi Aldı'

Gaziantep Sanayisi Bu İhaleyi Konuşuyor: 'Erdemsoft Milyon Dolarlık İhaleyi Aldı'
YEKA GES 2024 kapsamındaki Antalya GES ihalesinde eni iyi teklif, kWh başına 3.25 cent’Lik elektrik satış fiyatı ve MW başına 122.000 dolar katkı payı ile Erdemsoft’tan geldi.

Yenilenebilir Kaynak Alanı Güneş Enerji Santrali 2024 (YEKA GES 2024) ihalelerinden ikincisi Antalya Güneş Enerji Santrali için yapıldı.

Antalya Güneş Enerji Santrali (Antalya GES) ihalesine kapalı mali teklif aşamasında zarflar açıldıktan sonra, en iyi beş teklif sahibi olarak 13 firma yarışa devam etme hakkı kazandı. 10. Tura gelindiğinde, 114.000 dolar ile Prim Gıda 120.000 dolar ile Erdemsoft son ikiye kaldılar. Prim Gıda bu turda çekildi. Erdemsoft’a son turda teklifi soruldu, 2 bin dolar daha arttıran Erdemsoft, yarışmada kilovatsaat başına 3.25 cent’lik elektrik satış fiyatı ve MW başına 122.000 dolarlık katkı payı teklifi ile ile ipi göğüsledi.

Kaynak:enerjigunlugu.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.