Fiat Professional'dan Haziran Fırsatları: Şimdi Peşinatsız Araç Sahibi Olma Zamanı!

Fiat Professional'dan Haziran Fırsatları: Şimdi Peşinatsız Araç Sahibi Olma Zamanı!
FIAT Professional, hafif ticari araç seçenekleri için haziran ayına özel kampanyaları müşterileriyle buluşturuyor.


Şirket tarafından yapılan açıklama göre, popüler model Fiorino Eko LPG'nin 754 bin 900 lira fiyat etiketiyle satışa sunulan versiyonu için cazip finansman seçenekleri sunuluyor. Haziran ayı boyunca alıcılar bu modele peşinat ödemeden, yüzde 2,99 faizle 12 ay vadeyle kredilendirme fırsatından yararlanabilecekler. Alternatif seçenek olarak, 250 bin lira tutarında 12 ay yüzde 0 faiz fırsatı da mevcut.



Hafif ticari araç serisinin Fiorino, Cargo ve Combi gibi dizel motor versiyonları içinse 200 bin liraya kadar 12 ay vadeyle yüzde 0 faizli kredi olanakları sağlanıyor. Model yenilemesi yapılan Fiat Doblo'nun yeni versiyonu, 250 bin lira kredi kullanımıyla 12 ay vadeli yüzde 0 faiz avantajına sahip. Yeni Doblo Combi, 1 milyon 64 bin 900 liradan başlayan fiyat etiketleriyle satışa çıkarken, nakit alımlarda 75 bin lira indirim için de özel bir fırsat sunulmakta.



Fiat Professional'ın konforlu yolcu taşıma modeli Ulysse'de ise 150 bin lira nakit alım yapıldığında, 300 bin liraya kadar 12 ay vadeyle yüzde 2,99 faizli kredi kullanma imkanı bulunuyor. Scudo Van modelinin başlangıç fiyatlarının 1 milyon 082 bin 900 lira olduğu sektörde, 300 bin lira kredi için 12 ay vadeli yüzde 2,99 faiz olanağı mevcut. Nakit alım tercihinde bulunan müşterilere ise 75 bin lira discount uygulanıyor.



Ticari taşıma çözümlerinin öne çıkan modeli Ducato'nun, 1 milyon 211 bin 900 TL'den başlayan fiyat etiketleriyle piyasada yerini aldığı kaydedildi. Bu model için ise 800 bin liraya kadar kredi kullanımlarında 12 aylık yüzde 2,99 faiz oranı seçeneği sunulmuş durumda.

Kaynak:Cumhur Dülek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.