Asgari ücrete ara zam YAPILACAK MI? Devlet Bahçeli'ye: "Asgari Ücrete Yeni Zam" Soruldu.

Asgari ücrete ara zam YAPILACAK MI? Devlet Bahçeli'ye: "Asgari Ücrete Yeni Zam" Soruldu.
Milyonlarca çalışan vatandaşın beklediği ara zamda yeni gelişme yaşandı. MHP lideri Devlet Bahçeli’den hükümete asgari ücrete yapılacak ara zam için kritik mesaj geldi.

Çalışan vatandaşların temmuz ayında yapılması beklenen ara zam kararıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Hükümet tarafından ara zam konusunda yapılacak açıklamalar beklenirken, MHP Lideri Devlet Bahçeli'den hükümete kritik bir mesaj geldi.

Bahçeli'den asgari ücret mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kızılcahamam'da düzenlenen basın toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye, uzun süredir enflasyon ve fiyat artışlarına karşı direnen çalışanların gündeminde olan "asgari Ücrete Yeni Zam" Soruldu.

Toplantıda gündeme getirilen ‘asgari ücret zammı’ için Bahçeli, kayıtsız kalamadı, “Asgari ücretle ilgili bir düzenleme gelir mi?” sorusuna kritik mesaj içeren yanıt verdi. Devlet Bahçeli, milyonların umutla beklediği ara zam konusunda "Bu herkesin asli görevi olmalı. Buna benzer teklifler gelirse gereken katkıyı sağlarız" diyerek hükümete mesaj yolladı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.