Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer'den OLUR MU DEDİRTEN Dolar Yorumu: "Dolar 100 TL'yi Görebilir"

Ünlü Ekonomist  Selçuk Geçer'den OLUR MU DEDİRTEN Dolar Yorumu: "Dolar 100 TL'yi Görebilir"
Piyasalardaki dalgalanmalara rağmen, ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in dikkat çeken bir öngörüsü kamuoyunun gündemine oturdu. Geçer, yaptığı açıklamada dolar kurunun 100 Türk Lirası seviyelerini görebileceğini ifade etti.

Ekonomist Selçuk Geçer, piyasalarda gözlemlediği dalgalanmaları değerlendirirken yatırımcılara kritik uyarılarda bulundu. Dolar, Euro, Bitcoin ve altın yatırımcıları için önemli olan bu uyarı, yatırımların da potansiyel risklerini gözler önüne serdi. Ekonomist Selçuk Geçer, "dolar 100 TL‘yi görecek" dedi.



"Paranız Bir Gecede Buhar Olabilir"

Geçer'in vurguladığı önemli noktalardan biri de paranın bir gecede buharlaşabileceği riskiydi. Bu riskin farkında olarak dolar ve altın yatırımcılarının daha dikkatli ve uyanık olmaları konusunda uyardı. Özellikle ABD Federal Rezerv'in faiz oranlarındaki artış, doların değerindeki dalgalanmaları daha da güçlendiriyor.


Altın Yükselir

Altın ve dolar arasında da ilginç bir etkileşim gözlemleniyor. Doların değeri yükselirken altın fiyatları düşme eğiliminde olabilir. Ancak bu durum genellikle yatırımcıları altına yöneltirken, artan taleple birlikte altının fiyatlarının da tekrardan yükselişe geçtiği görülüyor. Geçer'in söylemleri bu gibi piyasa dinamiklerine karşı dikkatli olunması gerektiğini hatırlatıyor.

Kaynak:Cumhur Dülek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum