Gaziantep ve Bölgede Bir İlk! 10 Şiş Kebap Sadece 700 TL

Gaziantep ve Bölgede Bir İlk! 10 Şiş Kebap Sadece 700 TL
Gaziantep'in Nizip ilçesi'nde bulunan Girne Kasap'tan Gaziantep ve Bölgede görülmemiş kampanya, Girne Kasap'ta 10 şiş Adana Kıyma kebap sadece 700 TL

Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde bulunan Girne Kasap'tan vatandaşlara büyük hizmet. Girne Kasap yöneticilerine ait kendi çiftliklerinde kesilen koyunlardan kebap aşamasına kadar tüm işlemlerini yürütüp ve vatandaşlara kar amacı gütmeden 10 şiş Adana kıymayı sadece 700 TL'ye satarak gel al kampanyaları düzenliyor.

Büyük ilgi gören Kampanya kapsamında gel al hizmeti yanında iş yerinde yemek isteyen müşterilere ise masada ayrıca verilen ürün ve içecekler için ek bedel talep olarak 150 TL talep ediliyor.
Bu bedel içeriğinde hizmet değil sunulan ekstra ürün ve içecekler bulunuyor.

Söz konusu kampanyalarda bu fiyatın sadece gel al hizmetinde geçerli olduğu, iş yerinde verilen hizmetlerde 150 TL servis ve içeçek ücret alındığı hususu özellikle belirtiliyor.

Girne Kasap olarak, bu yapılan bu kampanyalarla zaten ekonomik zorluklarla mücadele eden vatandaşların uygun bir ücretle yiyip içebilmelerine imkan sağlanırken, fahiş fiyat uygulayanlarada kebap'ın bu kadar uygun fiyata satılabileceği gösterilmek hedefleniyor.

Kaynak:Hamza Aytop

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum