Gaziantep'te Gram Altın 4 Bin TL OLACAK! Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Açıkladı! Gaziantep ve Türkiye Karıştı

Gaziantep ve Türkiye'de bunlar olursa Gram altın 4 bin liraya bulacak Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Gökay Tuğsavrol'un altın fiyatları için yaptığı öngörü altın piyasasını karıştırdı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Gökay Tuğsavrol, Ekol TV'de katıldığı bir programda altın piyasalarının mevcut durumu ve geleceğe yönelik öngörülerini paylaştı. Tuğsavrol, özellikle geçtiğimiz hafta altın fiyatlarının ulaştığı zirve ve piyasanın genel bir sakinliğine işaret ederken, yatırımcılara kademeli alımlar yaparak avantaj sağlamalarını önerdi. Ayrıca, ABD Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) ve enflasyon verilerinin açıklanacağı günlerde gram altında ufak çaplı yükselişlerin beklendiğini de vurguladı.

BEKLENTİLER VE ÖNERİLER

Gökay Tuğsavrol, canlı yayında altın fiyatlarının mevcut durumunu analiz etti ve yatırım beklentilerine dair görüşlerini aktardı. Gram altının güncel alış ve satış fiyatlarını paylaşarak, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları hakkında bilgi verdi. Tuğsavrola göre, gram altın şu an için 2 bin 442 TL alış, 2 bin 456 TL satış fiyatına sahip. Çeyrek altın 3 bin 967 TL alış, 4 bin 24 TL satış fiyatıyla işlem görüyor. Yarım altın ise 7 bin 963 TL alış, 8 bin 45 TL satış fiyatıyla işlem görüyor. Tam altın ise 15 bin 857 TL alış, 16 bin 12 TL satış fiyatına sahip.

NOT: Olaymedya'nın bu değerlendirmeler yayınlama sebebiyatırımcıları bilgilendirmek ve piyasadaki olası hareketliliklere hazırlıklı olmalarını sağlamak amacı taşıyor. Yatırım amacı taşımıyor

Kaynak:Cumhur Dülek, Halkktv.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.