Gaziantep'te Kurban Bayramı Öncesi Et Fiyatlarına İndirim Geldi! Bayramdan önce fiyatlar Ters Köşe Yaptı!

Gaziantep'te Kurban Bayramı Öncesi Et Fiyatlarına İndirim Geldi! Bayramdan önce fiyatlar Ters Köşe Yaptı!
Gaziantep'te Kırmızı et indirimi sürprizi bayramdan hemen önce geldi. Dana ve kuzu eti kilo başına dev indirim başladı. İşte yeni indirimli kırmızı et fiyatları…

Gaziantep'te Kırmızı ete zam değil indirim sürprizi var. Kurban Bayramı için sayılı günler kalırken, kırmızı et indirimi duyuruldu. Dana ve kuzu eti kilo başına dev indirime girdi. Vatandaş bu indirim fırsatı ile resmen ete doyacak. İşte indirimli kırmızı et fiyatları…

Mynet.com'da yer alan habere göre; Kırmızı et fiyatları son dönemlerde üst üste zam haberleri ile gündeme gelirken bu defa sürpriz bir indirim müjdesi verildi. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi bu defa kırmızı ete zam değil İndirim gelecek. Kırmızı et almak isteyen vatandaşlar indirim haberini duyunca kasaplara ve marketlere adeta Akın etti. Peki kuzu ve dana etine kilo başına ne kadar indirim geldi?

KIRMIZI ETE BU KEZ İNDİRİM VAR

Kırmızı et fiyatları son hatalarda peş peşe zam haberleri ile gündeme geliyordu. Ama bu defa vatandaşa sevindirecek Bir Haber Geldi ve kırmızı evde indirimli duyuruldu. Evlerin vazgeçilmez temel ürünleri arasında yer alan kırmızı et ürünlerine Kurban Bayramı öncesi kilo başına en az 35 TL indirim uygulandı. Sektör temsilcileri yaptıkları açıklamalarda bayram öncesi kırmızı et fiyatlarına yeni bir zam beklenmediğini de duyurdu.

KIRMIZI ET FİYATLARI NE KADAR?

Son dakika haberine göre kırmızı et İndirimin sonrası güncel, dana ve kuzu kilo fiyatları da belli oldu. Yapılan İndirimin ardından kapaklarda dana kıyma kilogram fiyatı en düşük 580 TL’ye girilirken kuşbaşı et kilogram fiyatı ise 600 TL’den satışa sunuluyor.

KESİM FİYATLARI

Güneydoğu Anadolu Bölgesi:

- Dana: 345.00 TL

- Kuzu: 376.70 TL


Ege Bölgesi:

- Dana: 355.00 TL

- Kuzu: 425.00 TL



Akdeniz Bölgesi:

- Dana: 354.00 TL

- Kuzu: 381.25 TL



Marmara Bölgesi:

- Dana: 356.00 TL

- Kuzu: 420.75 TL



İç Anadolu Bölgesi:

- Dana: 349.20 TL

- Kuzu: 405.00 TL



Doğu Anadolu Bölgesi:

- Dana: 352.00 TL

- Kuzu: 377.50 TL



Karadeniz Bölgesi:

- Dana: 355.00 TL

- Kuzu: 403.40 TL



Ortalama:

- Dana: 352.31 TL

- Kuzu: 398.51 TL



Bu fiyatların kasaplardaki etiketlere ne zaman ve nasıl yansıyacağı konusunda ise tüketici endişe içinde bekleyişini sürdürüyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.