Gaziantep'te Zincir Marketlere Darbe! Oğuzeli ve Yavuzeli'ne Refah Marketler Kuruluyor...

Gaziantep'te Zincir Marketlere Darbe! Oğuzeli ve Yavuzeli'ne Refah Marketler Kuruluyor...
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 31 Mart seçimlerinde kazandıkları belediyelerde Refah Marketleri kuracaklarını açıkladı. Gaziantep'te Yeniden Refah Partisine geçen Oğuzeli ve Yavuzeli ilçeleri'nde kurulacak marketler yüz güldürecek...

İl ziyaretlerine başladı

31 Mart Yerel Seçimlerinde Gaziantep'ten 2, Türkiye genelinde 63 belediye alan Yeniden Refah Partisi’nde sürprizler devam ediyor. Seçimlerin kazanıldığı il ve ilçelere ziyaret programı başlatan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan,"63 belediyenin bulunduğu yerlerde inşallah Refah marketleri kuracağız" diyerek ilk genel projesini açıkladı.

63 ilçede üretilen ürünler

Yine 63 ilçede üretilen ürünleri belirleyip hem o ürün teşvik edeceklerini hem de ürünlerin kurulan Refah Marketlerde satışa sunulacağını açıklayan Erbakan, “Mesela Hakkari Derecik'te ekimi yapılabilecek diğer bir ürün buğdaydır. İnşallah buğday ekimini gerçekleştirecek, kurulacak olan un fabrikası sayesinde belediyemiz çiftçiye üretilen buğdayı alım garantisi verecek. Hem tahin hem de un Türkiye'nin dört bir yanına pazarlanacak” dedi.

Marketlerde satılacak

Erbakan, “Bizim aldığımız 63 belediyenin bulunduğu yerlerde inşallah Gaziantep Oğuzeli ve Yavuzeli dahil Refah marketleri kuracağız. Bu refah marketleri o bölgede inşallah satış yapacak. 63 belediyemizin bulunduğu yerlerde üretilen ürünleri alıp o marketlerde satışını sağlayacağız” dedi.

Gaziantep'e Gelecek

Gaziantep'teki Yeniden Refah Partili Oğuzeli ve Yavuzeli ilçelerini de yakın bir zamanda ziyaret etmesi beklenen Erbakan’ın, ziyareti esnasında ilçelerdeki üretilen ürünler ve kurulması planlanan marketler üzerine araştırma yapılmasını isteyeceği öğrenildi.

Kaynak:Cumhur Dülek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.