Altın'ın Gramı 2.700 TL olacak!

Altın'ın Gramı 2.700 TL olacak!
Gram Altın Fırlayacak: Uzmanlardan Haziran Ayı İçin Kritik Faiz İndirimi Tahmini! Memiş İşaret Etti, Altın 2700 TL'ye Sıçrayacak

FED'in beklenen faiz kararına ilişkin piyasalarda yoğun bir beklenti oluştu. Ekonomi uzmanları, Amerika Merkez Bankası'nın (FED) 20 Mart 2024 Çarşamba günü faizi sabit tutacağını ön görmekte ve haziran ayında başlayabilecek faiz indirimlerinin altın fiyatlarında önemli bir değişikliğe neden olacağını belirtiyorlar. Altın ve piyasa uzmanlarına göre, haziran ayındaki muhtemel faiz indirimleriyle birlikte gram altın fiyatlarının 2700 Türk Lirasına ulaşması bekleniyor.

ALTIN YATIRIMCILARI 20 MART'A ODAKLANDI!

Yatırımcılar, gelecekteki değişimler hakkında fikir edinmek ve doğru yatırım kararlarını almak adına piyasa analizlerine yoğunlaşmış durumda. Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarında yaklaşan yükselişle ilgili tahminlerde bulundu. Memiş, Amerika Merkez Bankası'nın politika faiz kararlarının altın ve para piyasaları için belirleyici olacağını ve yatırımcıların bu kararlara odaklandıklarını vurguladı.


ALTIN'IN GRAMI 2700 TL OLACAK!
İslam Memiş, 20 Mart'ta Amerika Merkez Bankası tarafından açıklanacak olan faiz kararı hakkında konuştu. FED'in faizleri sabit tutma eğiliminde olduğunu ve piyasaların haziran ayı itibarıyla FED'in bir faiz indirimi gerçekleştirebileceği beklentisi içinde olduğunu dile getirdi. Mevcut durumda gram altın 2224 Türk Lirası seviyesinden işlem görürken, 3 ay sonra beklenen 475 Türk Lirası artışla 2700 Türk Lirasına ulaşacağı tahmin ediliyor.

ALTIN VE GÜMÜŞ UÇACAK!

İslam Memiş yatırım önerileri konusunda altını ve gümüşü öne çıkararak, bu değerli metallerin fiyatlarının yukarı yönlü harekete geçeceğini söyledi. Memiş'e göre, hem uluslararası piyasalarda hem de yurt içinde altın değer kazanmaya devam edecek. Uzun vadede kazandıran bir yatırım aracı olarak nitelendirilen altının, son 20 yılda kaybettirmeyen tek yatırım aracı olduğunu belirtti. İslam Memiş, altın yatırımlarını değerlendirirken hem ons hem de dolar bazında fiyatlandırılmalarının önemini vurguladı.



Not: Bu haber bir yatırım tavsiyesi değildir ve yatırım kararları bireysel araştırma ve değerlendirmelere dayanmalıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.