Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gıda Yardımı Yapıyor! Başvuru Detayları Haberimizde

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gıda Yardımı Yapıyor! Başvuru Detayları Haberimizde
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Ramazan ayında yapılacak gıda ve erzak yardımı başvurularının detaylarını sizler için derledik. İşte detaylar...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan gıda yardımı hakkında detaylara belediyenin iletişim kanallarından ulaşılabilir. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi gıda ve erzak yardım başvurusu hakkında detaylar şu şekildedir:

  • Belediye gıda yardım başvuru formu belediye binalarından ya da web sitesinden temin edilir. Temin edilen belge uygun şekilde tamamlanır.
  • ALO 153 numarası üzerinden başvuruda bulunulabilir.
  • Bu yardım maddi zorluk yaşayan hanelere verilir. Belediyenin sunduğu gıda yardımı, erzak yardımı ya da maddi yardım gibi seçeneklerden yararlanma isteyen bireyler Gaziantep Belediyesi Whatsapp iletişim hattını kullanabilir.
  • Yapılan başvurunun sorgulanması için 0850 207 27 27 numaralı telefon numarası aranabilir.
  • Belediye tarafından sunulan gıda ve erzak yardımı içerisine ramazan bayramı kolisi de girer. Bayram gelmeden önce yapılan başvuru sonucunda ramazan bayramı kolisi verilir. Koli içeriğinde bir ailenin ortalama bir aylık ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde bulgur, pirinç, un gibi temel gıda ürünleri yer alır. Verilen bayram kolileri her yıl ortalama 100 bin ihtiyaç sahibi aileye ulaştırılır.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İletişim Bilgileri Nelerdir?

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne ait iletişim verileri aşağıda yer alır. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi sosyal yardım başvuruları öncesinde bu kanallardan yararlanılarak gerekli bilgi elde edilebilir:

  • Telefon numarası: 90 342 211 75 75
  • E posta adresi: info@ Gaziantep.bel.tr
  • Sosyal medya hesabı: ınstagram gaziantepbld

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum