Banka Kartınız Olmanız Yeterli! Cebinizi Isıtacak Kampanya: 1000 TL Hediyeniz Hazır!

Banka Kartınız Olmanız Yeterli! Cebinizi Isıtacak Kampanya: 1000 TL Hediyeniz Hazır!
Garanti BBVA'dan Cebini Isıtacak Kampanya: 1000 TL Hediye Senin Olabilir!

Garanti Bankası, müşterilere özel yeni bir kampanya duyurdu. 31 Mart'a kadar Garanti BBVA Mobil uygulamasını kullanarak kampanyaya katılanları 1000 TL'lik bir hediye bekliyor. Şubeye gitme zorunluluğunu ortadan kaldıran bu kampanyaya, bankanın mobil uygulaması üzerinden katılım sağlamak mümkün.


BAŞVURU YÖNTEMLERİ VE KOŞULLAR

Kampanya kapsamında, ilk defa Garanti BBVA müşterisi olup mobil uygulamayı indirenler ya da Bonus veya Money Bonus kredi kartı başvurusunda bulunanlar için 1000 TL'lik bir hediye söz konusu. Ancak bu hediye, 20 Nisan'a kadar yapılacak olan ilk 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılabilecek.

KAMPANYA DETAYLARI

Başvuruları Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr veya moneybonus.com.tr web siteleri üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Fakat unutulmamalıdır ki, bazı kartlar (Bonus Flexi, Flexi, Ticari Kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus) bu kampanyanın dışında bırakılmıştır. Kazanılan bonuslar 25 Nisan ile 25 Mayıs 2024 tarihleri arasında harcanabilecek ve bonuslar, kullanıcının en çok harcama yaptığı karta yüklenecektir. Kullanılmayan bonuslar ise 26 Mayıs 2024 tarihinde iptal edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.