Gaziantep'te Araç Sahiplerine Büyük Müjde: 250 TL Akaryakıt İndirimi Yolda!

Gaziantep'te Araç Sahiplerine Büyük Müjde: 250 TL Akaryakıt İndirimi Yolda!
Gaziantep'te araç sahiplerini zorlayan akaryakıt fiyatlarına gelen zamların ardından 250 TL'ye varan indirim fırsatı...

Gaziantep'te araç sahiplerini zorlayan akaryakıt fiyatlarına gelen zamların ardından Halkbank, Paraf Kart kullanıcılarına büyük bir avantaj sunarak yüzleri güldürdü. Banka, akaryakıt harcamalarında 250 TL'ye varan indirim fırsatı sağlayacak bir kampanya başlattı.


Son dönemde benzin, motorin ve LPG fiyatlarına yapılan düzenlemeler neticesinde akaryakıt fiyatları 40 TL'ye yaklaşırken, bankalar da bu duruma kayıtsız kalmayarak çeşitli indirim kampanyalarını duyurdu. Halkbank da bu bağlamda, Paraf Kart sahiplerinin yüzünü güldürecek bir haber verdi.


1 Mart 2024 ile 31 Mart 2024 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada, Paraf ticari kredi kartları ile yapılan 10.000 TL ve üstündeki akaryakıt alımlarında 250 TL'lik bir indirim sunuluyor. Bu indirimden yararlanmak için ise basit bir SMS işlemi veya Paraf Mobil uygulamasından bir tıkla kayıt yeterli olacak.


Paraf Kart kullanıcıları, bu kampanyadan yararlanmak için akaryakıt alımından önce cep telefonlarından "AKARYAKIT" yazıp bir boşluk bırakarak kartın son altı hanesini 3404 numarasına göndermeleri veya Paraf Mobil uygulamasından 'HEMEN KATIL' butonuna tıklamaları gerekiyor. Kampanya, 31 Mart 2024 tarihinde sona erecek. Akaryakıt sektöründeki hareketliliğe bir katkı da Halkbank'tan gelmiş oldu. Gaziantep ve genelindeki Paraf Kart müşterileri, bu özel indirimle rahat bir nefes alacaklar.



Diğer taraftan, 2 Mart 2024 tarihinde motorin fiyatlarına indirim yapıldığı bilgisi verilirken, benzin fiyatlarına da indirim olup olmayacağı merak konusu oldu. Akaryakıt fiyatlarındaki son gelişmeler, araç sahipleri tarafından dikkatle takip ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.