PTT'den Kadınlara Büyük Jest: 15 Bin TL Destek Ayağınıza Geliyor! SMS İle Kolayca Başvurun!

PTT'den Kadınlara Büyük Jest: 15 Bin TL Destek Ayağınıza Geliyor! SMS İle Kolayca Başvurun!
PTT, Kadınlar İçin 15.000 TL Destek Ödemesi Sağlıyor

PTT'nin, Türkiye'deki tüm kadın vatandaşlara yönelik destek ödemesi programını başlatması kamuoyunda yankı uyandırdı. Toplumun farklı kesimlerinden kadınlar, SMS yoluyla ve T.C. kimlik numaralarını kullanarak bu destekten faydalanabilecek. Kadınlar için sağlanan bu önemli destek, ekonomik açıdan zor günler geçiren birçok vatandaş için bir rahatlatma olacak.



Türkiye'nin dört bir yanından kadınlar, ekonomik baskı ve zorluklarla mücadele ediyor. Özellikle ev hanımı olan kadınların karşılaştığı finansal zorluklar göz önünde bulundurularak, PTT ve Aktif Bank işbirliğiyle evli, bekar, çalışan veya çalışmayan ayrımı yapmaksızın tüm kadınlara destek ödemesi sunuluyor. Acil nakit ihtiyacı duyan kadınlar için hazırlanan bu destek programına başvuru süreci ise mümkün olduğunca kolay ve hızlı tasarlanmıştır. Peki PTT'nin sunduğu bu destek ödemesinin şartları nelerdir ve başvuru nasıl yapılır? İşte, 15.000 TL'lik nakit destek hakkında bilmeniz gereken her şey.



PTT, özellikle maddi sıkıntı içindeki kadınlara yönelik olarak Aktif Bank ile bir kampanya başlattı. Kampanya, herhangi bir sosyal statü gözetmeksizin tüm kadınlara açık. Nakdi desteğin başvuruları kolayca yapılabiliyor ve sağlanan yardım hesaplara hızlı bir şekilde yatırılıyor.



PTT destek ödemesi başvurusu için belirlenen kriterler oldukça esnek. Sigorta durumu gözetilmeksizin tüm kadınlar bu kampanyadan faydalanabilirler. Başvuru işlemi, bir SMS aracılığıyla kolayca gerçekleştirilebiliyor. Cep telefonundan 'KREDİ' yazarak 3050 numarasına gönderilecek SMS ile başvurular kabul ediliyor. Daha sonra, Aktif Bank ile işbirliği içinde hazırlanan 15.000 TL'lik destek ödemesi ilgili hesaplara aktarılıyor.



SMS yoluyla başvuru yapmakta zorluk çeken veya farklı bir yöntem tercih eden vatandaşlar için de alternatifler mevcut. Aktif Bank'ın internet şubesi üzerinden ya da en yakın PTT şubesine giderek başvuru yapmak mümkün. Özellikle çalışmayan kadınlara finansal bir rahatlama sağlayacak bu kredi desteğine Türkiye'deki tüm kadınlar başvurabilirler.



Aktif Bank, düşük faizli kredi desteğiyle öne çıkıyor. Kadınlar, N Kolay dijital bankacılık sistemi sayesinde internet şubesi aracılığıyla 7/24 başvuruda bulunabiliyorlar. 15.000 TL'ye kadar destekten yararlanmak mümkün olup, seçilebilecek maksimum vade ise 36 ay olarak belirlenmiştir. Vade sayısının düşmesi halinde toplam geri ödeme miktarında bir azalma, aylık ödeme tutarında ise bir artış görülebilmektedir.



Örneğin, 36 ay vadeli 15.000 TL kredi desteğinin aylık ödeme tutarı 1.235,30 TL iken, 24 ay vadeli olması durumunda aylık ödeme miktarı 1.384,15 TL olarak belirleniyor ve bu durumda toplam geri ödeme tutarı daha az oluyor. Aylık ve toplam ödeme dengesini göz önünde bulundurarak, PTT ve Aktif Bank işbirliği ile 3 ay ertelemeli kredi desteğini tercih eden kadınlar, nakit sıkıntılarına pratik bir çözüm bulabiliyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.