Gaziantep'e Gelen Turist Sayısı Düştü! TABAKHANE'DE KREDİ KARTI GEÇMİYOR! 4 Kavurma 700 TL

Gaziantep'e Gelen Turist Sayısı Düştü! TABAKHANE'DE KREDİ KARTI GEÇMİYOR! 4 Kavurma 700 TL
Gaziantep'te Gastronomi rüşveti! Yemek fiyatları uçuyor! Gaziantep Lokantacılar Kebapçılar Pastacılar Tatlıcılar Baklavacılar ve Kafeteryacılar Odası...

Gaziantep Lokantacılar Kebapçılar Pastacılar Tatlıcılar Baklavacılar ve Kafeteryacılar Odası Başkanı Abdulkadir Katmerci, yeme-içme sektöründe işlerin yüzde 40’a düştüğünü söyledi.

GAZİANTEP'TE YEMEK FİYATLARI UÇTU! TURİST GELMEYİ BIRAKTI!

Gaziantep'te Gastronomi kenti olması'ndan dolayı önceki yıllara göre gelen turist sayısı yüzde 35 azaldı ve fahiş fiyatlara satılan Gaziantep'e ait kebap, yemek türleri ve Gaziantep baklavasına şehir ve Türki'ye de talepler azaldı.

GAZİANTEP'İN TARİHİ MAHALLESİ'NDE KREDİ KARTI GEÇMİYOR!

Gaziantep'in en eski mahallesi ve Antep Kalesi'nin yanı başında bulunmasıyla ünlü 'TABAKHANE'' mahallesi'nde yemek yemeye oturan vatandaşlar veya Turistler : 'Hesabımız ne kadar, dediğinde 4 kavurma 3 ayrana 750 TL diyip; 'Kredi kartı geçmiyor çünkü işletmemiz depremde ağır hasar aldı, bankalar post cihazı vermiyor' diyen lokantacı ve kebapçılar var

BİR PORSİYON KEBAP VE TATLI 900 TL'YE ULAŞTI

Gaziantep'te özellikle tarihi sayılan semtlerde bulunan kebapçılar'ın fiyat uygulaması hem Gaziantep'te yaşayan vatandaşları, hem de şehir dışından gelen turistleri tövbe ettirdi.

GAZİANTEP VE ŞANLIURFA'YA GELEN TURİSTLER URFA'YI TERCİH EDİYOR!

Gaziantep ve Şanlıurfa'da ki tarihi yerlere gezmeye gelen turistler Gaziantep'te ki lokantaların, kebapçıların fahiş fiyat uygulaması'ndan dolayı, Gaziantep'te değil Şanlıurfa'da yemek yemeyi tercih ediyor!

GAZİANTEP'TE İŞLER DÜŞTÜ AÇIKLAMASI

Gaziantep Lokantacılar Kebapçılar Pastacılar Tatlıcılar Baklavacılar ve Kafeteryacılar Esnaf ve Sanatkârları Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Kamterci, esnafın sıkıntılarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

RAMAZAN HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Ramazan ayı ile ilgili esnafımız çalışmalarını sürdürüyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Şahinbey Belediyesi, esnafın stant açacağı alanlar oluşturuyor. Geçtiğimiz yıl Asrın Felaketi nedeniyle buruk bir Ramazan ayı geçirmiştik, bu yıl toparlanma ile birlikte daha iyi olacağını düşünüyoruz.’’

LOKANTACILAR ODASI TABAKHANE'DE BİR YEMEK YESİN ALIŞ VERİŞ FİŞİNİ YAYINLASIN!

Bir vatandaş: 'Gaziantep Lokantacılar Kebapçılar Pastacılar Tatlıcılar Baklavacılar ve Kafeteryacılar Esnaf ve Sanatkârları Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Kamterci, mümkünse lokantalara gidip yediği yemeğin ödeme fişini veya kredi kartı ödemesinin dekontunu sosyal medya'dan aleni olarak yayınlasın vatandaş'ta gidip yiceği lokantada aynı fiyatı ödeyecek mi ödemeyecek mi onu görsün!' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum