Gaziantep'te de Şubeleri Vardı! Türk Akaryakıt Devi Satıldı

Gaziantep'te de Şubeleri Vardı! Türk Akaryakıt Devi Satıldı
Gaziantep'te 11 akaryakıt istasyonu olan Türkiye’de 322 istasyonu bulunan Türk akaryakıt devi satıldı. Satışa dair tüm ayrıntılar haberimizde yer alıyor…

Zeren Holding, Türkiye'nin önde gelen enerji şirketlerinden Altınbaş Holding'e ait ALPET, ATAK MADENİ YAĞLAR ve ECOGAZ'ın devralma sürecini başarıyla tamamladı. Bu önemli satın alma ile Zeren Holding, Türkiye ve Balkanlar'da akaryakıt sektöründe güçlü bir konuma yükselerek, toplamda 322 istasyonu bünyesine kattı.

ALPET, ATAK MADENİ YAĞLAR VE ECOGAZ YENİ BİR DÖNEME GİRİYOR

Alpet, Atak Madeni̇ Yağlar Ve Ecogaz Yeni̇ Bi̇r Döneme Gi̇ri̇yorAlpet, Atak Madeni̇ Yağlar Ve Ecogaz Yeni̇ Bi̇r Döneme Gi̇ri̇yor

Zeren Holding'in farklı sektörlerdeki başarılı faaliyetleriyle bilinen bir kuruluş olduğu bilgisini paylaştığı yazılı açıklamada, Türkiye'de 50 yılı aşkın bir süredir varlık gösteren şirketin, küresel arenada da önemli yatırımlara imza attığı belirtildi. ALPET, ATAK MADENİ YAĞLAR ve ECOGAZ'ın Zeren Holding çatısı altına katılmasıyla, enerji sektöründeki uzun vadeli hedeflerin sürdürüleceği vurgulandı.

TÜRKİYE VE BALKANLAR'IN LİDERİ: 322 İSTASYONDA HİZMET

Türki̇ye Ve Balkanlar'in Li̇deri̇ 322 İstasyonda Hi̇zmetTürki̇ye Ve Balkanlar'in Li̇deri̇ 322 İstasyonda Hi̇zmet

ALPET, Türkiye genelinde 262 istasyonu ve 5 dolum tesisiyle faaliyet gösteren köklü bir akaryakıt dağıtım şirketidir. Ayrıca, Arnavutluk'ta ALPET markası altında faaliyet gösteren 60'a yakın istasyona sahiptir. Bu birleşme ile birlikte Zeren Holding, Türkiye ve Balkanlar'da 322 istasyonla hizmet sunan öncü bir konuma ulaşmıştır.

Zeren HoldingZeren Holding

Yapılan açıklamada, bu stratejik birleşmenin, enerji sektöründeki rekabeti artırarak tüketicilere daha kaliteli hizmet sunmayı amaçladığı belirtildi. Zeren Holding, bünyesine kattığı şirketlerle birlikte, sektördeki gücünü artırarak sürdürülebilir büyüme hedeflerine odaklanmayı sürdüreceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.