GAZİANTEP DOĞALGAZSIZ ISINACAK! Gaziantep'te Doğal Gaza Alternatif Çözüm! Doğalgaz Tarihe Karışıyor

GAZİANTEP DOĞALGAZSIZ ISINACAK! Gaziantep'te Doğal Gaza Alternatif Çözüm! Doğalgaz Tarihe Karışıyor
Yenilikçi Boya ile Gaziantep'te Isınma Devrimi: Evinizi Boyayarak Isıtın! Bu Boya Başka Isıtıyor ama nasıl?

Tokat'ta bir girişimci, kömür ve doğalgazın yerini alabilecek, doğa dostu ve yenilikçi bir ısınma sistemi geliştirdi. Söz konusu sistem, bir boya yardımıyla elektrik enerjisini ısıya dönüştürme prensibine dayanıyor. Bu teknoloji, evlerin yanı sıra bahçeler ve seralar gibi çeşitli ortamların ısınmasında kullanılabiliyor, ekonomik ve çevre dostu ısınma sağlıyor.

KOMBİLER KALKACAK
Doğalgaz tarihe karışabilir, zira yeni yöntem kombilerin yerini alabilecek bir alternatif sunuyor. Boya, içeriği sayesinde yüzeye sürüldüğünde elektrik enerjisi ile verimli bir şekilde ısıya dönüşebiliyor. Bu özellik, çeşitli yüzeylere uygulanabilmesi ve enerji tasarrufu sağlamasıyla umut vaat eden bir enerji çözümü olarak öne çıkıyor.



GAZİANTEP'TE GÜNDEM 'ISINMADA DOĞALGAZSIZ ÇÖZÜM

33 yaşındaki girişimci Gamze Vural, doğalgazın ulaşamadığı ve insanların kömür kullanımından sıkıldıkları yerlerde, bu yenilikçi ısıtma sistemini geliştirdiklerini açıkladı. Elektrik enerjisini düşük watt'ta tüketime rağmen etkili bir ısıya dönüştüren bu boya, laminant, fayans, patlatma taş gibi farklı yüzeylere uygulanabiliyor. Çevreci ve ekonomik olmasının yanı sıra, doğal gazın ulaşamadığı alanlar için de ideal bir çözüm olarak nitelendirilen bu teknoloji, mevcut peteklerin yerine de geçebiliyor ve yeni bir petek alımını gerektirmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.