Gaziantep'teki Hangi Firmalar Konkordato Talep Etti! Gaziantep'te İş dünyasında büyük sarsıntı!

Gaziantep'teki Hangi Firmalar Konkordato Talep Etti! Gaziantep'te İş dünyasında büyük sarsıntı!
Gaziantep'te iş dünyasında yaşanan sıkıntı birçok firmayı krizin eşiğine sürükledi. Gaziantep'te yedi şirket, mali durumlarını düzeltme çabalarına ek süre kazanmak için konkordato süresinin üç aya kadar uzatılmasını talep etti.

Gaziantep'te iş dünyası ciddi bir ekonomik krizle karşı karşıya. Birçok firma için mali zorluklar, konkordato kararı alınmasına neden oluyor. Gaziantep'te bulunan yedi şirket, mali durumlarını düzeltme çabalarına ek süre kazanmak için konkordato süresinin üç aya kadar uzatılmasını talep etti.

GAZİANTEP'TE 2024'TE KONKORDATO TALEPLERİ ARTTI

Yılın ilk aylarında Gaziantep'te birçok şirket mali bunalım nedeniyle konkordato ilan etme noktasına geldi. Özellikle Gaziantep Gold Aslan Ambalaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile Megapack Plastik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi için Gaziantep Ticaret Sicil Müdürlüğünde kayıtlı, 5 Ocak 2024 tarihinde saat 09.20'den itibaren geçici mühlet kararı çıktı. Bu süre zarfında firmaların ekonomik yapılarını iyileştirmeleri bekleniyor.

SÜRE UZATILDI

Gaziantep'te faaliyette olan yedi şirket iflasın eşiğine geldi ve son çare olarak konkordato sürecine başvurdular. Gaziantep 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, söz konusu şirketler için iki ila üç ay arasında değişen sürelerde konkordato süresini uzattı.

GAZİANTEP'TE 7 ŞİRKET İFLASIN EŞİĞİNDE

Ekonomik darboğazdaki firmaların listesi de belli oldu. Gaziantep 1. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından konkordato kararı alınan şirketler arasında Busoft İplik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turan Makine Metal ve Plastik İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gold Aslan Ambalaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve Megapack Plastik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.