Gaziantep'te Vatandaşlar Trafik Cezalarından Bıkmıştı! 'ÖDEMEYİN UYARISI GELDİ!

Gaziantep'te Vatandaşlar Trafik Cezalarından Bıkmıştı! 'ÖDEMEYİN UYARISI GELDİ!
Trafikte fahri müfettişler tarafından kesilen cezaların sayısındaki büyük artış yurttaşları ayağa kaldırdı. Fahri Trafik Müfettişleri Derneği Başkanı Avukat Sami Güleçyüz, sürücülere verdikleri cezalarla ilgili çarpıcı bir uyarıda bulundu

Trafikte fahri müfettişler tarafından kesilen cezaların sayısındaki büyük artış yurttaşları ayağa kaldırdı. Fahri Trafik Müfettişleri Derneği'nin Başkanı Avukat Sami Güleçyüz, sürücülere verdikleri cezalarla ilgili çarpıcı bir uyarıda bulunarak ödenmemesini tavsiye etti.
Yıllardır radar cezalarındaki yoğun artışa tanık olan sürücüler, şimdi de fahri müfettişlerin yoğun ceza kesmesiyle karşı karşıya. Bu cezaların sayısındaki ani yükseliş, pek çok kişiyi cereyan eden durum karşısında şaşkına çevirdi. Show Tv'de habere konu olan ve İstanbul Esenler'deki trafik müfettişi krizi, tüm Türkiye'nin dikkatini çekti.



"BU TÜR TRAFİK CEZALARINI ÖDEMEYİN"


Kendi araçlarını Esenler Meydanı'na çekerek protesto etmeye çalışan vatandaşlar, var olan sistemden ötürü her sabah yeni bir ceza ile uyanmanın getirdiği öfkeyi ifade etti.

Bir sürücü, bir günde altı farklı trafik cezası almanın şaşkınlığını yaşarken, Güleçyüz vatandaşlara itiraz etmeleri ve ödememeleri gerektiğini söyledi. Kendi aracını park halinde bıraktıktan sonra bir dizi ceza ile karşılaşan başka bir sürücü ise fahri müfettişlerin yanlış uygulamalarına isyan etti.


"BU CEZALARIN KABUL EDİLEMEZ OLDUĞU ORTADA! BU CEZALAR İPTAL EDİLECEKTİR"

Kesilen trafik cezalarında özellikle fahri trafik müfettişleri tarafından yapılan uygulamalar için yüz binlerce itiraz başvurusu hazırlanırken, ceza alan vatandaşlar, kesilen cezaların iptal edilmesini ve yeni cezaların gelmemesini talep etti.

Güleçyüz, durum hakkında şunları söyledi,

"Bu kadar çok ceza alan birinin ödemesini tavsiye etmem. Bu durumda mağdurların haklı olduğunu düşünüyorum. Bu tür cezaların kabul edilemez olduğu açıkça ortada. Bu cezalar iptal edilecektir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.