Bu fiyata ev yok! 89 bin 9 TL'ye 2+1 ev satılıyor

Bu fiyata ev yok! 89 bin 9 TL'ye 2+1 ev satılıyor
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ev sahibi olma hayalini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için 300 bin TL'lik büyük bir destek sağlıyor...

Artan konut ve kira fiyatları sonrasında ev sahibi olma hayalini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için devlet tarafından sunulan önemli bir yardım programı bulunuyor. Bu program kapsamında, şartlar yerine getirildiği takdirde prefabrik ev sahibi olmak isteyenlere 300 bin TL'lik büyük bir destek sağlanıyor. Bu destekle birlikte, uygun maliyetli prefabrik evlere sahip olmak giderek daha cazip bir alternatif halini alıyor. Ancak destekten faydalanabilmek için öncelikle uygun bir arsa bulmak gerekiyor. Arsa bulma konusu şehir merkezinde zorken vatandaşlar, genellikle şehir dışına yöneliyor.


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın sunmuş olduğu destek programından yararlanmak mümkün ve bu sayede konvansiyonel konutlara kıyasla daha ekonomik olan prefabrik evler için 300 bin TL'ye kadar bir destek elde etmek mümkün. Destekten yararlanabilmek için çeşitli kriterleri karşılayan vatandaşlar, bakanlığın sunduğu bu büyük fırsatla ev sahibi olabilirler.


Prefabrik ev yapımı konusunda devletten alınabilecek bu kampanya sayesinde, örneğin 70 metrekarelik 2+1 bir prefabrik evin 389 bin 900 TL olan maliyeti, devletin vereceği destekle birlikte sadece 89 bin 9 TL'ye inebiliyor. Bu ciddi indirime ulaşmak ve kampanyadan faydalanmak için ayrıntılı bilgi edinmek isteyenlerin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın internet sitesini ziyaret etmesi gerekmektedir. Bu kaynak üzerinden destek şartları ve başvuru sürecine dair detaylı bilgiler elde edilebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.