THY'den Göz Kamaştıran Kampanya: 799 TL'den Başlayan Uçuş Fırsatları!

THY'den Göz Kamaştıran Kampanya: 799 TL'den Başlayan Uçuş Fırsatları!
"THY'den Seyahat Fırsatı: Uçuşlara Özel Ucuz Bilet Kampanyası!"

Türk Hava Yolları (THY), yurt içi uçuşlarında maliyet dostu bir adım atarak tek yön biletler için cazip bir indirim kampanyası başlattı. Seyahat severlere müjde olarak gelen bu kampanya detayları, ekonomi sınıfı yolcuların radarında. Peki, bu avantajlı THY ucuz bilet kampanyasının detayları nelerdir ve hangi uçuşlar bu indirimden faydalanabilecek?




İndirimli biletler, 11-12 Ocak tarihlerinde alındığında yurt içindeki belirlenen şehirlere yönelik uçuşlar için geçerli olacak. Yani, bu özel promosyondan faydalanmak isteyenler için harekete geçme zamanı çoktan başladı. THY, ekonomik sınıf yolculuğunda cüzdan dostu imkanlar sunmayı hedefleyerek tasarladığı bu kampanyayla tüketicilerin bütçelerine katkıda bulunmayı amaçlıyor.



Türk Hava Yolları tarafından düzenlenen bu bilet kampanyası, 11 Ocak'tan 12 Ocak'a kadar olan iki günlük bir zaman diliminde geçerli olacak ve kampanya kapsamında alınan biletler 16 Nisan'dan 30 Mayıs'a kadar yapılacak yurt içi uçuşlar için kullanılabilecek. Seyahat planlarına ekonomik bir ivme kazandırmak isteyenler için kaçırılmaması gereken bir fırsat bu.



Bilet fiyatları, 799 TL gibi oldukça cazip bir başlangıç fiyatıyla satışa sunuluyor. Uçuş tarihleri 16 Nisan ile 30 Mayıs arasını kapsıyor ve bu dönemde biletleri alan yolcular, Türk Hava Yolları'nın güzergâh ağında pek çok şehre avantajlı fiyatlarla uçma şansına sahip olacak.



Kampanya kapsamında İstanbul Havalimanı'ndan hareket eden ekonomi sınıfı direkt uçuşlar, indirimli biletler için geçerli alanlar arasında. Ancak, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) yönüne giden Ercan Havalimanı seferleri bu promosyonun dışında tutulmuş bulunuyor.



Uçak bileti kampanyası farklı paketlerde sunulan fiyatlarla dikkat çekiyor. EcoFly paketinde belirlenen fiyat 799 TL iken, ExtraFly paketindeki ücretler İzmir, Kayseri, Antalya, Bodrum, Dalaman, Ankara ve Nevşehir güzergâhları için 1179 TL olarak belirlenmiş. PrimeFly paketi içinse yolcular 1.249 TL ödeyecek. Kampanyada bu hatlar dışında kalan yurt içi seferlerde ise ExtraFly paketi için 1.129 TL, PrimeFly paketi içinse 1.189 TL olarak fiyatlandırılmış. Bu kampanya, belirli koşullar ve kontenjanlarla sınırlı olup, detaylı bilgi için Türk Hava Yolları'nın resmi internet sitesine göz atılması tavsiye edilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.