Gaziantep'te Evlenmek istiyorsanız! Büyükşehir'den Karşılıksız Binlerce Liralık Destek! İşte Şartlar...

Gaziantep'te Evlenmek istiyorsanız! Büyükşehir'den Karşılıksız Binlerce Liralık Destek! İşte Şartlar...
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, evlilik yolunda ilk adımlarını atan çiftlere destek olmak için yeni bir proje başlattı. Şartlar Haberimizde

"Yuva Kurmak Sizden, Destek Bizden" sloganıyla hayata geçirilen bu proje kapsamında, yeni evlenen çiftlere beyaz eşya desteği sağlanıyor. Bu destekle, çiftlerin yeni yuvalarını kurmaları ve ekonomik yüklerini hafifletmeleri amaçlanıyor.

ŞAHİN 'MUTLU OLUN' Yeter diyor

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, projeden faydalanarak yeni bir başlangıç yapan çiftleri ziyaret ederek, destekler hakkında bilgi veriyor ve hayırlı dileklerini iletiyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin bu beyaz eşya desteği, genç çiftler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor. Yeni hayatlarına başlarken, evlerini daha da güzelleştirebilmek ve maddi yüklerini hafifletebilmek adına bu destekleri almak, çiftlerin moralini yükseltiyor.

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI 'YUVA KURMAK SİZDEN, DESTEK BİZDEN"

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin bu adımı, toplumsal dayanışma ve aile birliğini pekiştiren önemli bir çalışma olarak değerlendiriliyor. Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlayışını yansıtan bu uygulaması, evlilik hazırlığı yapan çiftlere moral verirken aynı zamanda ev ekonomisine de katkıda bulunuyor. "Yuva Kurmak Sizden, Destek Bizden" projesiyle Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, genç çiftlere mutlu bir başlangıç yapabilmeleri için gerekli desteği sunuyor.

BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.