Gaziantep'te ekmeğe zam mı gelecek?

Gaziantep'te ekmeğe zam mı gelecek?
Gaziantep'te ekmeğe zam yine gündeme geldi. Peki, ekmeğe zam geldi mi, ne zaman zam gelecek, ne kadar zam gelecek? İşte detaylar…

2024 yılına sayılı günler kala yapılacak zamlarda gündeme gelmeye başladı. Gaziantepte'de yeni yılda oduna, una, mayaya ve işçilik maliyetlerine zam beklentileri ekmeğe zammı da gündeme getirdi.

Konuyla ilgili katıldığı bir programda açıklamada bulunan Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı, maliyet artışları ve asgari ücretin belirlenmesi sonrası ekmeğin fiyatının yeniden değişebileceğini söyledi.

EN SON ZAM TEMMUZ AYINDA YAPILDI

gaziantep'te ekmeğe en son zam 2023 yılı Temmuz ayında gelen zam sonrası pide ekmek 6 TL, somun ekmek ise 6,5 TL’ye yükselmişti

7 LİRA OLACAĞI KONUŞULUYOR

Gaziantep'te artan maliyetler sonrası 2024 yılında ekmeğe ne kadar zam yapılacağı gündeme geldi. Kentte faaliyet gösteren fırıncı esnaflarından edinilen bilgilere göre, ekmek fiyatı pidede 7 liraya somunda ise 7,5 TL'ye yükselebilir. Artan maliyetler nedeniyle zor günler geçiren vatandaşlar ise ekmeğe yapılacak zammı merakla bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum