Mehmet Erol Maraş

Mehmet Erol Maraş

Erol Maraş Yazdı: Büyükşehir’in A Takım’ın da sürprizler var! / Cihan ve Sönmezler’de son durum ne?

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin A Takımı sayısında beklenmeyen bir değişiklik yaptı. Bildiğiniz gibi A Takımı 4 kişiden oluşur ama Şahin bu sefer A Takımını 5 kişi ile kurdu. A Takımı’nda daha önce 10 yıl görev yapan Osman Toprak vardı. Toprak gerçekten de hem teşkilatçı hem de örgütçü yapısı ile bir çok başarıya imza attıysa da her nedense bazı rantçılar tarafından yalan, iftira ve dedikodulara maruz kaldı. Bunlar da bize gösteriyor ki Osman Toprak gerçekten de iyi işler yapmış yoksa bu kadar iftiraya maruz kalmazdı. Ben de tıpkı Toprak gibi Büyükşehir Belediye Spor Başkanlığı dönemimde bir sürü iftiraya maruz kalınca görevi bıraktım ve kendi mesleğime döndüm. Ben görevi bıraktıktan sonra arkamdan 3 gün 5 gün konuştular ondan sonrada unuttular. Şimdi Osman Toprak’ta da aynıları olacaktır. Şu yüzden ayrıldı bu yüzden ayrıldı diye 3-5 gün konuşup bırakacaklardır. Osman Toprak hem Büyükşehir’de hem de

Şahinbey’de önemli işlere imza attı. Üstelik AK Parti’nin kuruluşunda da imzası var. Şimdi Osman Toprak büyükşehir ve Şahinbey Meclis Üyeliği görevine devam edecek. AK Parti’nin bir neferi olarak bundan sonrada başarılı işlere imza atacaktır. Görevi bırakmakla doğru mu yaptı yanlış mı yaptı onu ileride hep birlikte göreceğiz.

Osman Toprak A Takımı’nda yer almayınca ön plana Halil Uğur çıktı. Halil Uğur gerçekten de dürüst ve çalışkan birisidir. Aynı şekilde Hakan Arslansoy’da A Takımı’nda yer aldı. Onu da yakında tanırım AK Parti’de çok önemli işlere imza attı.

Bir diğer A Takımı üyesi de Mehmet Haz oldu. Mehmet Haz bildiğiniz gibi Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı’ydı. Burada Şahinbey’de Başkan Ömer Can çok önemli işlere imza attı. Fatma Şahin seçimlerden önce Mehmet Haz’a A Takımı’nda hem şirketlerden sorumlu başkan olarak hem de başka görevler vereceğini söylemişti ve başkanvekili olarak görev verdi. Bir çok kuruluşu da Haz’a bağladı. Mehmet Haz, Yıldız Teknik Üniversitesi mezunudur ve çok da iyi bir mimardır, bir çok da ödülü vardır. Ayrıca Şahin’in, Haz’a Ankara ve AK Parti Gaziantep teşkilatları ile ilgilide koordinasyonu sağlama görevini vereceğini düşünüyorum.
Bunun yanı sıra A Takımı’na kadın başkan yardımcısı getirileceği söylendi ve bir sürpriz olarak bu göreve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Feray Yılmaz getirildi. Seçimlerden önce bu göreve Zehra Ünal’ın gelmesi bekleniyordu ama bir anda bu göreve Feray Yılmaz geldi. Bu Fatma Şahin’in kendi kararıdır saygı duyarız.
Son olarak da A Takımı’nda Abdülkadir Sökücü yer aldı. Kendisini tanımıyorum hakkında fazla bir fikrim de yoktur. Fatma Şahin A Takımı’na aldıysa vardır bir bildiği. A Takım’ın doğru mu yanlış mı olduğunu ilerleyen zamanlarda hep birlikte göreceğiz.

Cihan ve Sönmezler’le ilgili son durum ne?

Sezer Cihan, Asım Güzelbey ve Fatma Şahin ile birlikte toplam 20 yıl görev aldı. Bende kendisi ile birlikte bir dönem çalıştım. Son günlerde Sezer Cihan hakkında bir dedikodu ortaya atıldı. Sezer Cihan Büyükşehir’in hafızasıdır. Sezer Cihan bence Şahin’in A Takımı’nda yer alacaktır.
Bunu yanı sıra yine yakından tanıdığım eski İller Bankası Müdürü ve 10 yıldır da Gaski’de görev yapan Hüseyin Sönmezler’i de yakından tanırım. Çalışkan ve dürüst bir insandır. Bazı yanlışları da olsa da iyi bir insandır. Düzbağ projesinde de büyük emeği vardır. Hakkında bir yalan çıkınca yerel medyada araştırmadan üzerine atladı. Hüseyin Sönmezler ile ilgili yalan yanlış haberler paylaşıldı. Kendisi de bu konuda çok üzüldü. Bildiğim kadarıyla Fatma Şahin, Hüseyin Sönmezler ile yola devam edecek.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mehmet Erol Maraş Arşivi