M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

Bedrettin Ay Yazdı: ' İKİ ÇIPLAK '

Geçtiğimiz hafta puanla tanışan Gaziantep Futbol Kulübü; bir puanla ligin dibine demir atan, teknik direktörsüz Samsunspor ile kozlarını paylaşacak. Özetle iki çıplak bir hamamda.

Golle başladı oyun. Rakip çıkarken kaptıkları topla, Mustafa’nın fırsatçılığı, Draguş’un son vuruş ustalığı gol getirdi. Golden sonra ev sahibi meşin yuvarlağa hakimiyetini devam ettirdi. Sağdan Emre, soldan Fofana ile saldırdılar.

Golü atmak yine konuk ekibe kısmet oldu. İlk goldeki sahne aynı tekrarlandı. Bu kez Jetkoviç harika vurdu. Fark iki. Futbol garip bir oyun. Kırmızı siyahlıların attığı iki şutun ikisi de gol oldu.

Samsunspor iki farka rağmen sahayı enine boyuna kullandı, oyunu devamlı forse etti. İyi kapanan Gaziantep pozisyon ürettirmedi.

Samsunspor ikinci perdeye üç değişiklikle başladı. Oyunun görüntüsü tıpı tıpına ilk yarı gibi devam etti. Oyunu kısa paslarla rakip alana yığan ev sahibi, Sahasına kapanan Eskihallaç Mustafa ve Djilobodji’nin yıldızlaştığı ve rakibin pas hataları ile hızlı çıkmaya çalışan kırmızı siyahlılar.

İki ekibin yaptığı çok sayıdaki değişikliklerde oyunun gidişatın etkilemekten uzak kaldı. Maç biterken Ajeti’nin elle oynaması VAR’la penaltı getirdi Samsunspor’a. Dimata faydalanamadı, Oliver gol yaptı. Bu gol ancak teselli olabildi kırmızı beyazlılara.

Kazanmak gerekiyordu. Kazanıldı. Üç puan kırık kalpler şifa oldu.Oynanan oyun beni mutlu etti mi? İlerisi için ümit vaat ediyor mu? Evet demek iyimserlik olur.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
M. Bedrettin Ay Arşivi