TRT1 Bayram Hediyesini Verdi: Gönül Dağı Kurban 2 Geliyor!

TRT1’in sevilen dizilerinden birisi olan Gönül Dağı, hayranlarına müjdesini verdi. Kanal yönetimi, şu an sezon arasında olan dizinin yeni bölümüne ilişkin ilk tanıtım videosunu yayınladı. İşte Gönül Dağı dizisinin sürpriz sezon arası bölümüne ilişkin ayrıntılar…

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte tek tek tatile çıkan ana akım dizi yapımları, yerlerini yaz dizilerine bıraktı. Yaz sezonunda tatilde olan ana sezon dizilerinin yerini doldurmaya çalışan ancak artık sıradanlaşan konuları sebebi ile izleyicinin dikkatini pek de çekmeyen yaz dizileri, izlenme oranlarından da anlaşılacağı üzere pek bir izleyici kitlesine hitap etmeyi başaramadı. Şimdiden ana sezon dizilerini özlediklerini ifade eden izleyicilere ise TRT1 özelinde bir müjde geldi.

Son dönemlerde yayınladığı dizileri ile izleyicinin ilgi odağında olmayı başaran TRT1, ana sezonda en çok izlenen dizi projelerinden birisi olan Gönül Dağına ilişkin yeni bir duyuru yaptı. Kanal yönetimi, şu sıralar tatilde olan Gönül Dağı dizisi için bir yeni bölümün çekildiğini ve yeni bölümün önümüzdeki günlerde yayınlanacağını belirtti. Dizinin özel bölümünün ilk tanıtım videosu ise izleyicilerini mest etti.

Gönül Dağı Oyuncularından Bayram Mesaisi!

Pek çok usta ismi ve genç oyuncuyu kadrosunda bulunduran Gönül Dağı dizisi, 2 yıl önce başlamış olduğu yayın hayatına geçtiğimiz hafta yayınlanan sezon finali bölümü ile ara verdi. İlk bölümünden son bölümüne kadar ilgi ile takip edilen ve pek çok yapıma karşı reyting üstünlüğü elde etmeyi başaran Gönül Dağı dizisi, son bölümünde Dilek karakterinin vefatı ile hüzünlü bir veda yaşadı. Dizinin yeni sezonunda neler olacağını merak ile bekleyen izleyiciler, bu hafta gelen müjdeli haber ile sevince boğuldu.

TRT1 yönetimi, Gönül Dağı dizisi oyuncularının Kurban Bayramı için özel bir bölüm çektiklerini duyurdu.

Kurban İşine Girecekler!

Geçtiğimiz sene de sezon arasında bayrama özel bir bölüm yayınlayan Gönül Dağı ekibi, bu sene de kolları sıvadı ve yeni bölüm çekerek izleyicisine sürpriz yaptı. Dizinin bayram özel bölümünde Tamer ve amcaoğulları kurban işine girecekler. Sezon finalinde diziden ayrılan Dilek’ten yeni bölümde nasıl bahsedileceği ise merak konusu oldu.

Aynı Gününde Yayında!

Gönül Dağı Kurban 2 bölümü, bayramın ilk günü (cumartesi) yayında olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.