Gaziantep’te Hakan Altun Rüzgarı: Şarkılara Binlerce Kişi Eşlik Etti

Hakan Altun, GastroAntep Kültür Yolu Festivali’nin yedinci gününde Gaziantep’te sahne aldı. Ünlü sanatçının sevilen şarkılarına dinleyiciler hep bir ağızdan eşlik etti.
Gaziantep’te Hakan Altun Rüzgarı: Şarkılara Binlerce Kişi Eşlik Etti

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen GastroAntep Kültür Yolu Festivali, müzik dolu bir geceye daha ev sahipliği yaptı. Festival programı kapsamında Gaziantep’te konser veren Hakan Altun, güçlü yorumu ve sahnedeki enerjisiyle dinleyicilerden yoğun ilgi gördü.

Gaziantepliler Hakan Altun Şarkılarını Hep Bir Ağızdan Söyledi

Festivalin yedinci gününde müzikseverlerin karşısına çıkan sanatçı, geniş repertuvarından sevilen parçaları seslendirdi. Konser boyunca Hakan Altun’a eşlik eden dinleyiciler, özellikle sanatçının duygusal şarkılarında cep telefonlarının ışıklarını yakarak etkileyici görüntüler oluşturdu.

Yoğun katılımla gerçekleşen konser, GastroAntep Kültür Yolu Festivali’nin dikkat çeken etkinliklerinden biri oldu.

“Telefon” ve “Teklif Ediyorum” Konserde Büyük İlgi Gördü

Hakan Altun, gecede hafızalara kazınan “Telefon” ve “Teklif Ediyorum” şarkılarını da seslendirdi. İlk notalardan itibaren eserlere eşlik eden Gaziantepli müzikseverler, konser alanındaki coşkuyu artırdı.

Sanatçının seslendirdiği “Antep’in Kalesi” ise geceye yerel bir renk kattı. Gaziantep’le özdeşleşen türküyü Hakan Altun’la birlikte söyleyen dinleyiciler, konserin en hareketli anlarından birini yaşadı.

GastroAntep’te Müzik Dolu Gece

Kendine özgü yorumuyla sahnede beğeni toplayan Hakan Altun, sevilen eserlerini Gaziantepli hayranları için art arda seslendirdi. Duygusal anlarla coşkulu dakikaların bir arada yaşandığı program, dinleyicilerin alkışları eşliğinde sona erdi.

Kaynak:Duygu Kaplan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.