Gaziantep FK’nın Yeni Sezon İlk Hazırlık Maçı Rakibi TSC Bačka Oldu
Yayınlanma:
Gaziantep FK, yeni sezon hazırlıklarını Sırbistan’da teknik direktör İsmet Taşdemir yönetiminde sürdürüyor. Kırmızı-siyahlı ekip, 13 günlük kamp süresince planlanan hazırlık maçlarından biri olan TSC Bačka Topola karşılaşmasını oynayacak.
Daha önce iki hazırlık maçı yapılacağı açıklanmış olsa da, deneyimli teknik adam İsmet Taşdemir’in kararıyla kamp süresince yalnızca bir hazırlık maçı oynanacağı bildirildi.
Gaziantep FK, 12 Temmuz’da Sırbistan’da TSC Bačka Topola ile karşı karşıya gelecek. Maçın ardından 13 Temmuz’da son antrenmanını yapacak olan takım, ilk kamp etabını tamamlamış olacak.
Kulüp, hazırlık sürecinin takımın uyumunu artırması ve yeni sezon hedeflerine sağlam adımlarla ilerlemesi için önemli olduğunu vurguluyor.
Spor
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.