Gaziantep FK’da Kocaeli Maçı Öncesi Son Durum: İşte Eksikler ve Detaylar

Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Kocaelispor ile karşılaşacak. Orhan Ak yönetimindeki kırmızı-siyahlı ekibin zorlu maç öncesi muhtemel kadrosu, sakat oyuncuları ve son durumu haberimizde.
Gaziantep FK’da Kocaeli Maçı Öncesi Son Durum: İşte Eksikler ve Detaylar

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü, deplasmanda Kocaelispor’un konuğu oluyor. Teknik Direktör Orhan Ak göreve geldikten sonra sergilediği performansla dikkat çeken ve son iki haftada hanesine 4 puan yazdıran kırmızı-siyahlı temsilcimiz, bu zorlu virajı da kayıpsız geçmek istiyor.

Turka Kocaeli Stadyumu'nda oynanacak kritik karşılaşmada düdük FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler’de olacak. Mücadele bugün saat 17.00’de başlayacak. Hafta boyunca hazırlıklarını üst düzey tempoda sürdüren Gaziantep ekibi, sahadan galibiyetle ayrılarak ligdeki üst sıralar tırmanışını sürdürmeyi hedefliyor.

Takımlarda Son Durum ve Eksikler

Gaziantep FK cephesinde zorlu randevu öncesinde iki önemli eksik bulunuyor. İlk devreyi kapatan Nazım Sangare ile tedavisi süren Fuat Bavuk bu karşılaşmada görev alamayacak. Kadro derinliğini koruyan teknik heyet, bu eksiklere rağmen sahaya galibiyet parolasıyla çıkacak.

Ev sahibi Kocaelispor’da ise sakatlık sorunları daha ciddi boyutta. Kocaeli temsilcisinde tedavileri ve sakatlık sonrası hazırlık süreçleri devam eden Jovanovic, Petkovic, Gulliksen ve Rivas’ın bugün sahadaki yerlerini almaları beklenmiyor.

Maç Detayları

  • Karşılaşma: Kocaelispor - Gaziantep FK

  • Tarih: Bugün

  • Saat: 17.00

  • Stadyum: Turka Kocaeli Stadyumu

  • Hakem: Halil Umut Meler

  • Gaziantep FK Eksikler: Nazım Sangare, Fuat Bavuk

  • Kocaelispor Eksikler: Jovanovic, Petkovic, Gulliksen, Rivas

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.