Gaziantep FK’da İsmet Taşdemir Kararı Sosyal Medyada Tartışma Yarattı
Kulübün geçtiğimiz gün yaptığı resmi açıklamanın ardından sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı. Taraftarların önemli bir bölümü bu karardan memnun değil.
Özellikle kulüp başkanı Memik Yılmaz ve yönetim kurulu hedef tahtasına oturtulurken, eleştirilerin merkezinde yeni sezona dair umutların erkenden kırıldığı görüşü yer aldı. Taraftarlar, “Yine ligde kalma mücadelesi vereceğiz”, “Vizyon eksikliği sürüyor” gibi ifadelerle tepkilerini dile getirdi.
Öte yandan bazı taraftarlar ise daha temkinli bir yaklaşım sergileyerek, “Selçuk İnan da ilk geldiğinde eleştirilmişti, Taşdemir’e zaman tanınmalı” diyerek destek çağrısında bulundu.
Kulüp yönetiminden konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmazken, İsmet Taşdemir’in önümüzdeki günlerde yapılacak basın toplantısıyla projelerini ve hedeflerini kamuoyuna anlatması bekleniyor. Gaziantep FK’da sezon öncesi tansiyon erken yükselirken, gözler yapılacak transferler ve hazırlık sürecine çevrilmiş durumda.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.