Gaziantep'te Fenerbahçe Yenilgisi Sonrası Fatura Kesildi: Selçuk İnan 5 İsmi Kesti!

Gaziantep'te Fenerbahçe Yenilgisi Sonrası Fatura Kesildi: Selçuk İnan 5 İsmi Kesti!
Fenerbahçe karşısında alınan 3-1’lik yenilginin ardından Gaziantep FK’da sular durulmuyor. Teknik direktör Selçuk İnan, sezon boyunca yaşadığı kadro istikrarsızlığını bu kez 5 oyuncuya keserek çözmeye çalıştı.

Sezon başından bu yana her hafta farklı 11’lerle sahaya çıkan genç teknik adam, cezası nedeniyle tribünden izlediği Fenerbahçe maçında 4 dakika içinde yenen 3 gole adeta öfke kustu. Hafta içi futbolcularıyla yaptığı toplantılarda bu durumun kabul edilemez olduğunu sert ifadelerle dile getiren İnan, radikal bir karar alarak Anel Husic, Ogün, Lungoyi, Boateng ve genç kaleci Mustafa Burak Bozan'ı Çaykur Rizespor maçının kadrosundan kesti.

Gaziantep taraftarı tarafından umut veren performanslarıyla beğeni toplayan bu 5 ismin kadro dışı bırakılması, alınan 2-0’lık Rizespor yenilgisiyle birlikte tepkileri de beraberinde getirdi. Özellikle genç kaleci Mustafa Burak Bozan ve stoper Husic’in form düşüklüğü yaşamadığı halde kesilmesi, sosyal medyada tartışma yarattı.

Cezalı Ndiaye’nin de yokluğunda zayıf kalan orta saha, teknik direktör Selçuk İnan’ın tercihlerini yeniden sorgulatırken; oyuna sonradan dahil olan Lungoyi ve Boateng dışında diğer 3 futbolcu maçta hiç süre alamadı.

Gaziantep FK cephesinde gözler şimdi, bu radikal kararların takım içindeki etkisinin ne olacağına çevrilmiş durumda. Taraftarlar, istikrarı sağlayamayan Selçuk İnan’ın bu hamlesinin olumlu mu olumsuz mu sonuç vereceğini merakla bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.