Gaziantep Basketbol’a Moral Desteği! Vali ve Belediye Başkanı’ndan Play-Off Öncesi Sürpriz Ziyaret
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı ve aynı zamanda takımdan sorumlu yönetici Cengiz Şimşek, GTO Başkanı Tuncay Yıldırım ve diğer şehir protokolü, basketbol takımının antrenmanına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.
Moral Verip Destek Sözü Verdiler
Heyet, takım oyuncularına ve teknik kadroya başarı dileklerinde bulunurken, Play-Off sürecinde tam destek sözü verdi. Özellikle Vali Çeber ve Başkan Şahin’in sıcak diyalogları, takımın motivasyonunu gözle görülür şekilde artırdı.
Ziyaret sırasında sporcularla birebir sohbet eden protokol üyeleri, Gaziantep’in yeniden Süper Lig'de temsil edilmesi gerektiğini ve bu hedefe ulaşmak için tüm şehir dinamiklerinin arkasında olduğunu belirtti.
Başantrenör’den Süper Lig Sözü
Takımın başantrenörü Şemsettin Baş, yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:
“Süper Lig hasretiyle yanan bir şehre hizmet ediyoruz. Oyuncularımızla birlikte sonuna kadar savaşacağız. Bu takımı tekrar hak ettiği yere taşıyacağız.”
Ziyaret boyunca samimi anlar yaşanırken, takımın yüksek motivasyonu ve şehri temsil etme isteği dikkat çekti. Gaziantep Basketbol, Ankaragücü karşısındaki kritik Play-Off mücadelesi öncesi moral depolayarak hazırlıklarını sürdürüyor.
Gaziantep yeniden Süper Lig heyecanına hazır!
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.