Gaziantep FK'nin Para Sorunu Çözülecek mi? Dev Toplantı Bugün!

Gaziantep FK'nin Para Sorunu Çözülecek mi? Dev Toplantı Bugün!
Gaziantep Valisi Kemal Çeber ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in önderliğinde yapılacak olan toplantıya şehrin ileri gelenleri ve kulüp başkanı Memik Yılmaz'ın katılımıyla kritik toplantı bugün yapılacak.

Yeni sezonda Gaziantep FK için yeni yol haritasının belirleneceği toplantıda tüm seçenekler masaya yatıralacağı ve mevcut başkan Memik Yılmaz'a yönetimini güçlendirmesi istenilecek. Toplantıda mevcut başkan Memik Yılmaz'ın görüşleri ve fikirleri sorulacağı gelecekle ilgili planları ele alınacak. Özellikle Vali Çeber ve başkan Şahin'in yönetimin güçlenmesi gerektiği yönünde görüş bildirecekleri para verecek isimlerin yönetimde yer alması gerektiği aktarılacak.

RADİKAL KARARLAR ÇIKABİLİR

En önemli bilgi ve iddia ise Vali Çeber ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in para verip bu kulübü idare edebilecekse Memik Yılmaz'a devam edip yönetimini güçlendirmesi istenileceği aksi durumda Yılmaz'ın başkanlığı bırakıp para verebilecek ve güçlü yönetim oluşturabilecek alternatif başka isimlere yönelebileceği de gelen bilgiler arasında yer aldı. Bugün kü toplantıda sürpriz kararlarında çıkması beklenirken mevcut başkan Memik Yılmaz'ın gerekli şartları yerine getirmesi ve devam etmesi halinde yönetimini güçlendirmesi istenilecek.

PARA SORUNU ÇÖZÜLECEK Mİ?

Bilindiği gibi Gaziantep FK'da büyük parasal sorun yaşanıyor. Kırmızı-Siyahlılar Haziran ayı sonuna kadar futbolculara olan borçlarından dolayı yaklaşık 300 milyon TL'ye yakın ödeme yapması gerekecek aksi halde transfer yasağı alacak olan kırmızı-siyahlılarda bugün kü toplantının bir önemli yanı ise para sorununu cözmek. Şehrin ileri gelenlerinin de yer alacağı toplantıda kulübe para akışının sağlanıp borçları ödeyerek kırmızı-siyahlıların transfer yasağı tehlikesinden kurtulmaya çalışacaklar.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.